Site home
Четверг
02.05.2024
14:44
| RSS
Tиждень
Інформаційно-аналітична газета громадськості Комінтернівського району


Головне меню

Начало » 2007 » Июнь » 15 » Підписано угоду про співпрацю
Підписано угоду про співпрацю
Минулої суботи у селі Олександрівка відбулися загальні збори членів первинної партійної організації ВО «Батьківщина». Під час засідання було розглянуто питання про політичну ситуацію, яка склалася в Україні та в Комінтернівському районі напередодні позачергових виборів до Верховної Ради України та про затвердження Угоди про співпрацю первинних партійних організацій ВО «Батьківщина» та народний Союз «Наша Україна». З першого питання перед присутніми виступив голова Олександрівської первинної партійної організації Василь Желізний, який поінформував присутніх про особливості політичної ситуації в Україні і зокрема в Комінтернівському районі. Він також проаналізував причини виникнення непростих стосунків між районною та первинною партійними організаціями «Батьківщини», зазначивши таке: «На державному рівні існує тенденція співпраці представників виборчого блоку «Наша Україна» та БЮТ. Дуже прикро, що, отримавши рекомендації Політради партії, керівництво Комінтернівської районної партійної організації нічого не зробило до сьогоднішнього дня в плані підготовки до підписання угоди про співпрацю вищезазначених блоків на районному рівні». Василь Желізний висловив занепокоєння діями голови районної організації партії Василя Симулика, які він охарактеризував як «антистатутні», та висловив подив з приводу його тісної співпраці з районною організацією Партії регіонів. Голова Олександрівської первинної організації зазначив, що слід вимагати від Одеської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» вжиття невідкладних мір щодо відповідальності голови Комінтернівської районної партійної організації В.Д. Симулика за порушення Статуту партії та за дії, що ведуть до розколу Олександрівської первинної організації.
На збори прибули і голова обласної партійної організації «Батьківщини» Віталій Барвіненко та член контрольно-ревізійної комісії обласної парторганізації Ігор Назаренко. Під час свого виступу Віталій Барвіненко заявив, що обласна партійна організація має намір детально розглянути ситуацію, що склалася у Комінтернівському районі та зауважив, що підписання угоди про співробітництво з партією «Народний Союз «Наша Україна» - це не питання чиїхось особистих амбіцій, а питання, узгоджене на рівні партійних лідерів. «Якщо є амбіції, котрі непомірно зашкалюють, то у нас нема часу вмовляти ту чи іншу сторону», - сказав Віталій Барвіненко.
Пі час загальних зборів члени партії одноголосно ухвалили рішення про затвердження Угоди про співпрацю первинних партійних організацій ВО «Батьківщина» та «Народний Союз «Наша Україна». Член бюро первинної організації «Батьківщини» Андрій Сандуленко повідомив, що голова районної організації Василь Симулик заявив обласному керівництву партії про небажання первинних організації підписувати таку угоду. Андрій Сандуленко висловив подив з цього приводу та зауважив, що члени Олександрівської первинної організації виступають за ухвалення угоди про співпрацю. Перед присутніми також виступив голова районної організації партії «Народний Союз «Наша Україна» Олександр Рябухін, який розповів, що керівництво районної організації НСНУ звернулося до районної організації ВО «Батьківщина» з приводу угоди про співпрацю, але й досі жодної відповіді не отримало. «Тому ми звернулися до нашої найбільшої первинної партійної організації у селі Олександрівка і запропонували укласти угоду з первинною організацією «Батьківщини», на що отримали позитивну відповідь. Підписуючи цю угоду, ми покажемо приклад, що нам нема чого ділити і ми будемо працювати разом», - сказав Олександр Рябухін.
Угоду про співпрацю було урочисто підписано головою Олександрівської первинної партійної організації ВО «Батьківщина» Василем Желізним та його заступником і головою первинної організації партії «Народний Союз «Наша Україна» Оксаною Комісаренко.
Просмотров: 790 | Добавил: genova | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Login Form

Календар новин
«  Июнь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пошук

Friends Links
Завантаження ...
Ноутбуки, мониторы, компьютеры
Игры для компьютера и КПК
Сеть, сетевое обеспечение
Бесплатный софт для компьютеров
Как отремонтировать компьютер?

Site Statistics

Copyright MyCorp © 2006