Site home
Суббота
18.05.2024
10:38
| RSS
Tиждень
Інформаційно-аналітична газета громадськості Комінтернівського району


Головне меню

Начало » 2008 » Март » 4 » Перший виступ – вдалий
Перший виступ – вдалий
Згідно з календарем спортивно-масових заходів управління освіти і наукової діяльності та управління з питань фізичної культури і спорту Одеської облдержадміністрації на 2008 рік, обласна СДЮСШОР та федерація футболу 14-15 лютого проводила чемпіонат області з міні-футболу серед юнаків 1994-1996 р.н в м. Роздільна.
У цих змаганнях взяли участь шістнадцять дитячо-юнацьких спортивних шкіл з різних міст і районів області, зокрема з Болграду, Роздільної, Великомихайлівки, Тарутіного, Любашівки, Котовська, Фрунзівки, Ананьєва, Балти, Красних Окон, Іванівки, Комінтернівського, Арциза, Сарати, Ізмаїла.
Основною метою змагань є пропаганда здорового способу життя, підвищення спортивної майстерності футболістів, популяризація міні-футболу серед населення та, звичайно ж, відбір талановитих дітей до збірної команди області для участі в першості України.
Після процедури жеребкування команди були поділені на чотири групи, змагання проходили за круговою системою, а переможці та призери визначалися за такими критеріями, як найбільший набір балів, особисті зустрічі, краща різниця забитих і пропущених м'ячів, більша кількість забитих м’ячів в усіх зустрічах.
Команда Комінтернівської ДЮСШ у своїй групі посіла перше місце, обігравши команди ДЮСШ з Балти, Ананьєва і Фрунзівка, що дало змогу продовжувати боротьбу за вихід до фінальної частини змагань. За підсумками всіх змагань команда ДЮСШ нашого району посіла четверте місце у цій першості, програвши чемпіонам – ДЮСШ м. Роздільна, срібним призерам – ДЮСШ м. Сарата і бронзовим призерам з Іванівки.
Хочеться відмітити, що команда нашого району вперше брала участь у змаганнях з міні-футболу, тож такий результат є непоганим стартом для наших юних спортсменів.
Після завершення змагань переможцем у номінації «Кращий гравець чемпіонату» було визнано гравця Комінтернівської ДЮСШ Олександра Севрука, який був нагороджений грамотою та пам’ятним призом.
Збірну команду нашого району представляли: Саченко Олег, Кирилюк Олег, Севрук Олександр, Бімбас Павло, Димченко Михайло, Лозинський Сергій, Сантинін Богдан, Колесников Артем. До виступу у змаганнях команду підготували тренери-викладачі: Павлюк Сергій Федорович, Мірза Віталій Євгенович та Урсуленко Сергій Миколайович.
Просмотров: 722 | Добавил: genova | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Login Form

Календар новин
«  Март 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пошук

Friends Links
Завантаження ...
Ноутбуки, мониторы, компьютеры
Игры для компьютера и КПК
Сеть, сетевое обеспечение
Бесплатный софт для компьютеров
Как отремонтировать компьютер?

Site Statistics

Copyright MyCorp © 2006