Site home
Суббота
18.05.2024
06:13
| RSS
Tиждень
Інформаційно-аналітична газета громадськості Комінтернівського району


Головне меню

Начало » 2008 » Март » 13 » Подарунки для жінок
Подарунки для жінок
5 березня у Кіровському сільському будинку культури відбулися урочисті заходи з нагоди святкування 8 березня. Перед жінками, котрі прийшли на захід, виступила голова сільської ради Тетяна Крученко, котра привітала жінок та відзначила їх величезний внесок у соціально-економічний розвиток населених пунктів сільської ради. Вона також відзначила подяками сільської ради та цінними подарунками жінок – найактивніших учасників художньої самодіяльності, підприємців, керівників установ та організацій. Кожна жінка отримала від голови сільради квіти та її щиру подяку за невтомну працю. А будинок культури, очолюваний талановитим керівником Світланою Черкашиною, отримав від Тетяни Крученко комп’ютер. Ще одним приємним сюрпризом стала швейна машина, подарована костюмеру будинку культури Оксані Криволапенко, чиї золоті руки не втомлюються щоразу дивувати глядачів оригінальними костюмами.
Як і завжди, неповторною та емоційною була концертна програма, організована Кіровським клубом. Учасники художньої самодіяльності продемонстрували нові номери та щойно пошиті сценічні костюми, а також (уже традиційно) свої неповторні артистичні здібності та щире виконання. Дитячий хореографічний ансамбль «Непоседа» виступив з новим танцем «Ча-ча-ча», нові хореографічні композиції виконали і учасники ансамблю «Ніжність». Цього дня на кіровській сцені з’явилися і нові вокальні дуети: Світлани Черкашиної та її доньки Тетяни, Юлії Іскри та її донечки Катрусі, Світлани Черкашиної та Івана Щербини. Своїм першим сольним виступом глядачів порадувала і учениця Кіровської школи Ірина Гук, після номеру якої кіровчани одноголосно заявили, що на їх пісенному небосхилі з’явилася ще одна зірочка. Дружними оплесками глядачі привітали і відомі колективи «Кіровчанка» та «Калина», чиї виступи давно полюбилися односельцям. З нагоди свята на традиційно «жіночу» сцену Кіровського СБК вийшли чоловіки, котрі підготували спеціальний номер. Чи й варто казати, що їх виступ отримав найбільше оплесків…
Такі заходи у Кіровому не можна назвати інакше, ніж родинними, адже до гостинного клубу приходять цілими сім’ями та об’єднуються під час свята у велику родину села. Концерти місцевого будинку культури полюбилися не лише односельцям – учасників кіровської самодіяльності знають і люблять у всьому районі. І недарма, тому що їх відкриті серця та доброзичливість під керівництвом невтомної Світлани Черкашиної викликають у глядачів лише позитивні емоції. Тож недивно, що кіровчан запрошують і в інші села, а вони, у свою чергу, ніколи не відмовляються допомогти. Ось і під час святкування Міжнародного жіночого дня артисти Кіровського будинку культури привітали жінок у селі Ониськове, подарувавши їм чудовий концерт.
Просмотров: 698 | Добавил: genova | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Login Form

Календар новин
«  Март 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пошук

Friends Links
Завантаження ...
Ноутбуки, мониторы, компьютеры
Игры для компьютера и КПК
Сеть, сетевое обеспечение
Бесплатный софт для компьютеров
Как отремонтировать компьютер?

Site Statistics

Copyright MyCorp © 2006