Site home
Суббота
18.05.2024
06:13
| RSS
Tиждень
Інформаційно-аналітична газета громадськості Комінтернівського району


Головне меню

Начало » 2008 » Март » 20 » Талантів стає більше з кожним роком
Талантів стає більше з кожним роком
17-18 березня у Першотравневому та Чорноморському відбувався обласний фестиваль-конкурс «Таланти твої, Україно». Метою щорічного конкурсу є розкриття і підтримка творчих здібностей дітей та педагогів, а також відродження, розвиток і популяризація українського мистецтва. Вже традиційно учнівські художні колективи Комінтернівського району порадували членів журі, головою якого є директор художньо-естетичного центру при Південноукраїнському університеті ім. К.Д. Ушинського, своїми творчими здібностями.
За результатами двох днів змагань до обласного туру було відібрано найкращі шкільні колективи: Свердловського, Визирського, Красносільського, Чорноморського, Ониськівського, Кремидівського, Першотравневого та Петрівського навчальних закладів, учні яких вже традиційно демонструють досить високий рівень підготовки. Крім того, гарний приклад учням подали і вчителі, чиї творчі колективи також взяли активну участь у конкурсі. Зокрема, журі відмітило педагогів Петрівської, Новодофінівської, Свердловської, Шомполівської та Вовківської шкіл.
Цього року у конкурсі вперше взяли участь вихованці дошкільних навчальних закладів. За словами члена журі, директора районного центру творчості для дітей та юнацтва Олени Беспалько, участь вихованців дитячих садочків стала надзвичайно приємним сюрпризом для організаторів конкурсу, до того ж, малеча продемонструвала неабиякі досягнення. Зокрема, лауреатами стали хореографічний колектив Комінтернівського ДНЗ «Теремок» та колектив Фонтанського дитсадка, чиї виступи були найкращими серед учасників.
«З кожним роком кількість учасників фестивалю «Таланти твої, Україно» у нашому районі зростає, що свідчить про підвищення його популярності серед учнівської молоді та педагогічних колективів. Крім того, слід відмітити, що з року в рік рівень професіоналізму учасників конкурсу стає вищим», - зазначила після конкурсу Олена Беспалько.
Просмотров: 626 | Добавил: genova | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Login Form

Календар новин
«  Март 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пошук

Friends Links
Завантаження ...
Ноутбуки, мониторы, компьютеры
Игры для компьютера и КПК
Сеть, сетевое обеспечение
Бесплатный софт для компьютеров
Как отремонтировать компьютер?

Site Statistics

Copyright MyCorp © 2006