Site home
Четверг
18.04.2024
05:27
| RSS
Tиждень
Інформаційно-аналітична газета громадськості Комінтернівського району


Головне меню


Начало » Архив материалов
9 травня святковий мітинг, присвячений 63-ій річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні, відбувся у парку слави селища Комінтернівське. З великим святом земляків привітали голова райдержадміністрації Людмила Прокопечко, голова районної ради Дмитро Макосій та голова районної ради ветеранів Микола Гавриленко. «Через 63 роки ми повертаємося у ті далекі роки війни і говоримо, що ніколи не загоїться рана у душі кожного, хто вважає себе патріотом України, адже немає у нас жодної родини, якої б не обпалила Велика Вітчизняна. І нині ми рівняємося на ветеранів, на їх честь, мужність і любов до рідної землі», - відзначила у вітальному слові голова райдержадміністрації.
Учасники мітингу вшанували пам’ять загиблих на війні хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятників невідомому солдату та воїнам-інтернаціоналістам.
Після мітингу односельців привітали учасники художньої самодіяльності.
Просмотров: 699 | Добавил: genova | Дата: 22.05.2008 | Комментарии (0)

Напередодні Великодня у Комінтернівському районі пройшла благодійна акція «Державні службовці – дітям», спрямована на підтримку багатодітних і малозабезпечених сімей, а також дітей-сиріт, інвалідів та дітей, позбавлених батьківського піклування. В рамках акції, започаткованої головою райдержадміністрації, матеріальну допомогу, продуктові набори та одяг отримали також Красносільський будинок-інтернат для дітей-інвалідів та соціальна палата Сичавської дільничної лікарні. Активну участь у проведенні акції взяли апарат райдержадміністрації, відділ освіти, управління праці та соціальної політики, управління Пенсійного фонду, фінансове управління, центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служба у справах дітей, управління державного казначейства, територіальний центр, управління агропромислового розвитку, центр зайнятості, відділ молоді та спорту, відділ культури та туризму, архівний відділ, відділ земельних ресурсів, районне бюро технічної інвентаризації та центральна районна ліка ... Читать дальше »
Просмотров: 743 | Добавил: genova | Дата: 08.05.2008 | Комментарии (0)

Як уже повідомлялося, в середині квітня в Україні відбулася щорічна доброчинна акція «Почуйте всі!», що мала на меті зібрання коштів на лікування та реабілітацію дітей із вадами зору, а також сприяння розвитку медичного волонтерського руху в Україні та утвердження і пропаганду здорового способу життя серед підлітків. Під час проведення акції 30 волонтерів з сільських та селищних рад (учні, студенти професійно-технічних, вищих навчальних закладів, працівники виконкомів, шкіл) збирали кошти у населених пунктах району. Кожен, хто взяв участь в акції, отримав від волонтерів символічні червоні сердечка, що символізують причетність до акції, благодійність і добро.
За попередніми даними, сума зібраних коштів під час акції «Почуйте всі!» Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» складає понад 1,5 млн. грн., Комінтернівський район зібрав 8730, 09 грн. Оргкомітет з питань проведення Всеукраїнської акції «Почуйте всі!» висловив подяку за високий рівень організації благодійного за ... Читать дальше »
Просмотров: 704 | Добавил: genova | Дата: 08.05.2008 | Комментарии (1)

На цьому тижні відбулося засідання оргкомітету з питань підготовки та проведення Дня Європи у Комінтернівському районі, в якому також взяли участь керівники сільських будинків культури та представники громадських організацій. Учасники засідання обговорили питання упорядкування населених пунктів, організації урочистих заходів, підготовки інформаційної продукції, присвяченої Комінтернівщині, організації безпеки проведення заходів тощо.
Під час роботи оргкомітету було також обговорено питання підготовки заходів до Дня матері та Міжнародного дня сімей, що відбудуться у середині травня. З нагоди цих свят на території кожної сільської та селищної рад відбудуться урочисті заходи, присвячені збереженню міцних, здорових родин та охороні материнства в Україні, а також різноманітні благодійні акції.
Просмотров: 739 | Добавил: genova | Дата: 08.05.2008 | Комментарии (0)

Як стало відомо під час розширеної апаратної наради при голові райдержадміністрації, в доход загального фонду бюджету району за січень-квітень поточного року надійшло 39 млн. 854 тис. грн., у тому числі до районного бюджету надійшло 25 млн. 895 тис. грн. Протягом чотирьох місяців поточного року було одержано субвенції з Державного бюджету України у розмірі 7 млн. 227 тис. грн., що при плані 6 млн. 362 тис. грн. складає 113,6 відсотка.
На фінансування заробітної плати з нарахуванням у квітні було направлено 4 млн. 740 тис. грн., на виконання ст. 57 Закону України «Про освіту» спрямовано 149 тис. грн.
Просмотров: 781 | Добавил: genova | Дата: 08.05.2008 | Комментарии (1)

У квітні поточного року в доход бюджету управління Пенсійного фонду з усіх джерел фінансування надійшло 7 млн. 83 тис. грн., таким чином, план надходження було виконано на 100,2 відсотка, – про це стало відомо під час розширеної апаратної наради при голові райдержадміністрації. Минулого місяця управлінню також було надано дотацію з обласного бюджету на суму 3 млн. 983,9 тис. грн.
Виплата пенсій та грошової допомоги була профінансована на загальну суму 11 млн. 66 тис. грн., що забезпечило повне фінансування видатків на виплату пенсій усім пенсіонерам району – 15 267 одержувачів.
Просмотров: 708 | Добавил: genova | Дата: 08.05.2008 | Комментарии (0)

На цьому тижні завершується посів зернових та технічних культур у сільськогосподарських підприємствах, - про це під час розширеної апаратної наради повідомив заступник голови райдержадміністрації, начальник управління агропромислового розвитку Георгій Колісніченко. Крім того, за його словами, великий обсяг робіт було виконано щодо обробки посівів проти бур’янів та шкідників: на даний час уже оброблено посіви на площі понад 35 тис. га. Цього року підприємства також скористалися допомогою трьох літаків, зараз же на полях господарств триває наземна обробка.
Георгій Колісніченко також повідомив, що протягом квітня у районі рівень опадів становив 39 мм, з початку року – 90 мм, а за чотири дні травня – понад 11 мм. Таким чином, на даний час запас вологи у грунті є достатнім, якщо ж справдяться прогнози метеорологів, опадів слід очікувати і протягом травня, тож поки що погодні умови сприяють аграріям.
Просмотров: 745 | Добавил: genova | Дата: 08.05.2008 | Комментарии (1)

Як повідомила під час розширеної апаратної наради при голові райдержадміністрації виконуюча обов’язки головного санітарного лікаря району Алла Прус, протягом минулого місяця у районі не ре¬єструвалася захворюваність на керовані інфекції, що передаються крапельним шляхом. Захворюваність на грип та ГРВІ у квітні, порівняно з березнем поточного року, знизилася у 3,2 рази (621 випадок проти 1977), у тому числі серед дітей віком до 14 років – у 1,8 рази (287 проти 528).
Просмотров: 730 | Добавил: genova | Дата: 08.05.2008 | Комментарии (1)

21 квітня голова Комінтернівської райдержадміністрації Людмила Прокопечко вручила ключі від нещодавно відремонтованого будинку родині Валерія Грабовенка з села Шомполи. Помешкання сім’ї Грабовенків було придбано не так давно, і протягом останніх місяців у ньому було зроблено капітальний ремонт: замінено підлогу, вікна, зроблено фасадні роботи тощо, а також придбано меблі та побутову техніку. Все це стало можливим завдяки допомозі голові РДА та меценатів, чия допомога мешканцям Комінтернівщини вже ні в кого не викликає подиву: такі вчинки з недавніх пір стали традиційними у районі.

А починалося все з того, що наприкінці минулого року голова райдержадміністрації разом з керівниками відповідних служб почала детально вивчати умови про ... Читать дальше »
Просмотров: 730 | Добавил: genova | Дата: 22.04.2008 | Комментарии (0)

Минулої неділі у селі Дмитрівка відбулося урочисте освячення місця для будівництва храму Петра і Павла, а також приміщення, де церква розміщуватиметься тимчасово. Таїнство освячення провів керуючий Одесько-Балтською єпархією, єпископ Одеський і Балтський Української православної церкви Київського патріархату владика Яків. Під час освячення він також подарував сільській громаді готовий проект майбутнього храму. У церемонії взяли участь мешканці Дмитрівки й Бутівки, котрі активно допомагають керівництву сільської ради у будь-яких починаннях.
Наразі створено оргкомітет з питань спорудження храму на території Дмитрівки, котрий займатиметься питанням організації будівництва та збором добровільних пожертвувань. Члени територіальної громади вже провели толоку, під час якої впорядкували територію навколо місця, де буде розпочато будівництво храму, та біля каплички Йоанна Пророка Хрестителя, висадивши дерева і квіти.
Просмотров: 698 | Добавил: genova | Дата: 17.04.2008 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 ... 23 24 »

$DCODE_1$

Login Form

Календар новин
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Friends Links
Завантаження ...
Ноутбуки, мониторы, компьютеры
Игры для компьютера и КПК
Сеть, сетевое обеспечение
Бесплатный софт для компьютеров
Как отремонтировать компьютер?

Site Statistics

Copyright MyCorp © 2006