Site home
Четверг
18.04.2024
22:54
| RSS
Tиждень
Інформаційно-аналітична газета громадськості Комінтернівського району


Головне меню


Начало » Архив материалов
23 червня у залі засідань Комінтернівської райдержадміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня державної служби. Своїх колег привітали голова РДА Людмила Прокопечко та депутати районної ради від фракції Блоку Людмили Прокопечко «Наша Україна». Почесні грамоти райдержадміністрації отримали Ковбаско Н.А. - заступник директора - технолога-організатора, начальник відділу надання соціальних послуг районного центру зайнятості, Акімова М.І. - провідний спеціаліст – бухгалтер відділу фінансів та бухгалтерського обліку районного центру зайнятості, Довбенко В.Б. - заступник начальника управління Пенсійного фонду, начальник відділу з призначення пенсій, Мартинюк І.В. - заступник начальника управління Пенсійного фонду, начальник відділу обліку надходження платежів, Тріфонова В.М. - начальник відділу персоніфікованого обліку управління Пенсійного фонду, Музика А.М. - начальник відділу по контрольно-перевірочній роботі за нарахуванням та сплатою платежів управління Пенсійного фонду, Глобак Т.Г. ... Читать дальше »
Просмотров: 768 | Добавил: genova | Дата: 03.07.2007 | Комментарии (0)

За перший квартал 2007 року в районі зареєстровано 187 народжень, що на 50 малюків більше, ніж за аналогічний термін минулого року, - проінформував під час колегії головний лікар району Володимир Гриценко. Показник народжуваності склав 2,7 на 1 тисячу населення проти 2,0 за І квартал 2006 року. У І кварталі поточного року померло 229 чоловік, що на 67 чол. Менше, ніж у минулому році. Показник загальної смертності склав 3,3 проти 4,36 у минулому році. Малюкової смертності у першому кварталі не зареєстровано.
Просмотров: 697 | Добавил: genova | Дата: 15.06.2007 | Комментарии (0)

За інформацією, наданою головним лікарем району Володимиром Гриценком, у 2006 році Комінтернівська центральна районна лікарня отримала позабюджетні кошти у розмірі 152,7 тис. грн., які були спрямовані на придбання медикаментів, інвентарю та господарські витрати.
З метою покращення надання медичної допомоги мешканцям району минулого року було придбано медичне обладнання на загальну суму 418,1 тис. грн., що на 160 тис. грн. більше, ніж у 2005 році. Зокрема, для районної лікарні придбано апарат УЗД, електрокардіограф, дозатор інфузомат, рефрижераторна центрифуга, стоматологічна установка та фізіотерапевтичне обладнання, сільські амбулаторії та ФАПи також отримали різноманітне обладнання.
У І кварталі поточного року за рахунок централізованої поставки район отримав 5 комплектів для амбулаторій загальної практики сімейної медицини на суму 318 тис. 167 грн.(Олександрівська, Кремидівська, Свердловська, Чорноморська, Першотравнева) та 5 комплектів для ФАПів на суму 156 тис.825 гр ... Читать дальше »
Просмотров: 789 | Добавил: genova | Дата: 15.06.2007 | Комментарии (1)

У Комінтернівському районі починаючи з 1995 року було зареєстровано 687 пацієнтів з ВІЛ-інфекцією, - повідомив головний лікар Володимир Гриценко. На початок 2006 року на обліку знаходилось 332 пацієнти з підтвердженим діагнозом ВІЛ-інфекції, на даний час на диспансерному обліку перебувають 372 хворих. Пацієнтів, які мають Ш-IV клінічну стадію, тобто хворі на СНІД, у Комінтернівському районі 73. Крім того, на обліку в медичних закладах перебувають 25 дітей, народжених від ВІЛ-інфікованих матерів, а з підтвердженим діагнозом ВІЛ-інфекції – 2. Володимир Гриценко також повідомив, що протягом 2006 року було зареєстровано 9 ВІЛ-інфікованих вагітних. З 1995 по 2006 роки у нашому районі від СНІДу померли 174 людини, а лише в цьому році – 34.
Просмотров: 663 | Добавил: genova | Дата: 15.06.2007 | Комментарии (0)

Як повідомила під час колегії заступник начальника управління ОКМПСТ, начальник відділу освіти Валентина Пінонік, протягом літа планується оздоровити 5758 дітей шкільного віку, що становить 95 відсотків від загальної кількості учнів. На харчування дітей шкільного віку виділено 250 тис. грн. бюджетних коштів. У районі діють 29 таборів з денним перебуванням, 28 таборів праці та відпочинку, 19 профільних таборів. Всі 19 дошкільних навчальних закладів переведені на тримісячний термін оздоровлення з 1 червня по 31 серпня. На час оздоровлення видатки на харчування у дитячих садках збільшені на 10 відсотків. Всього на харчування вихованців дитячих дошкільних закладів виділено 431 261 грн. бюджетних коштів, позабюджетних – 2365 грн.
Валентина Пінонік відзначила роботу голови Красносільської сільської ради Миколи Майдебури, який вже другий рік поспіль надає вагому допомогу у проведенні літнього оздоровлення дітей. Зокрема, цього року Красносільському НВК було придбано 52 путівки до Софії ... Читать дальше »
Просмотров: 789 | Добавил: genova | Дата: 15.06.2007 | Комментарии (1)

Комінтернівський районний будинок культури, який перебуває в аварійному стані, реконструювати не будуть – за це виступає більшість депутатів районної ради.


Напевно, якби десь існував рейтинг безглуздості, то остання позачергова сесія Комінтернівської районної ради однозначно посіла б у ньому перше місце, залишивши далеко позаду всіх конкурентів. Головне питання з тих, які розглянули депутати, було присвячене ситуації, що склалася у сільському господарстві внаслідок посухи. Народні обранці вирішили направити звернення до вищого керівництва держави, в якому повідомили про те, що господарства району потерпають від посухи і виклали своє бачення підтримки сільськогосподарського товаровиробника. Наприклад, депутати порекомендували надати селянам державну фінансову підтримку, стабілізувати ціни на паливно-мастильні матеріали, зменшити розмір податків тощо. Нагадаємо, що нещодавно Одеську область та інші південні регіони вже відвідали Президент України, міністр агропромислового розв ... Читать дальше »

Просмотров: 703 | Добавил: genova | Дата: 15.06.2007 | Комментарии (0)

Минулої суботи у селі Олександрівка відбулися загальні збори членів первинної партійної організації ВО «Батьківщина». Під час засідання було розглянуто питання про політичну ситуацію, яка склалася в Україні та в Комінтернівському районі напередодні позачергових виборів до Верховної Ради України та про затвердження Угоди про співпрацю первинних партійних організацій ВО «Батьківщина» та народний Союз «Наша Україна». З першого питання перед присутніми виступив голова Олександрівської первинної партійної організації Василь Желізний, який поінформував присутніх про особливості політичної ситуації в Україні і зокрема в Комінтернівському районі. Він також проаналізував причини виникнення непростих стосунків між районною та первинною партійними організаціями «Батьківщини», зазначивши таке: «На державному рівні існує тенденція співпраці представників виборчого блоку «Наша Україна» та БЮТ. Дуже прикро, що, отримавши рекомендації Політради партії, керівництво Комінтернівської районної партійної о ... Читать дальше »
Просмотров: 788 | Добавил: genova | Дата: 15.06.2007 | Комментарии (0)

9 червня у селищі Нові Біляри відбувся виїзний прийом громадян, котрий провели заступники голови Комінтернівської райдержадміністрації, керівники районних державних установ та організацій. Під час прийому посадові особи розповіли про перспективи розвитку населеного пункту та відповіли на питання щодо вирішення юридичних, соціальних, екологічних проблем новобілярців. На жаль, під час прийому члени виконкому селищної ради продемонстрували своє невміння або ж небажання організувати нормальну роботу виїзної приймальні. Наприклад, на прохання запросити громадян до приміщення, в якому проходило засідання, один з працівників виконкому відповіла: «От підіть і скажіть їм». Як з’ясувалося під час прийому, така позиція притаманна і голові селищної ради Ользі Налисник, котра протягом усього прийому відмовчувалася і фактично не відповіла по суті на жодне питання своїх односельців.
З самого початку увагу всіх, хто прибув цього дня до Нових Біляр, привернула непоінформованість мешканців селища ... Читать дальше »
Просмотров: 761 | Добавил: genova | Дата: 14.06.2007 | Комментарии (0)

Як повідомила під час апаратної наради голова Комінтернівської райдержадміністрації Людмила Прокопечко, незабаром поблизу ТОВ «Трансінвестсервіс» планується побудувати велику стоянку для автомашин, котрі прибувають на територію підприємства. Ця стоянка дозволить уникнути величезних черг на трасі, які утворюються тут щоліта після жнив.
Просмотров: 727 | Добавил: genova | Дата: 14.06.2007 | Комментарии (1)

Писав депутат запит…

Писав запит, адресований голові Комінтернівської райдержадміністрації, не хто-небудь, а депутат Комінтернівської районної ради Василь Симулик, людина поважна і в районі відома. У своєму запиті вельмишановний обранець народу повідомив про таке: «До мене, як голови Комінтернівської районної організації партії ВО «Батьківщина», депутата районної ради, що закріплений за Петрівською сільською радою, звернулись сільський голова Г.А. Мельниченко та завідуюча ДНЗ Л.М. Рамська з питання допомогти в придбанні меблів, м’якого інвентарю, посуду, сантехніки, освітлювальних приладів з метою відкриття четвертої групи для забезпечення дітей дошкільного віку місцями в ДНЗ «Джерельце». Просив би Вас, шановна Людмило Ярославівно, надати матеріальну допомогу в сумі 35 тис. грн. Петрівському ДНЗ «Джерельце». Розумієте ситуацію? До пана Василя як до впливової особи, депутата і голови районної партійної організації звернулися люди з проханням допомогти. Натомість вельмишановний депут ... Читать дальше »

Просмотров: 765 | Добавил: genova | Дата: 07.06.2007 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 21 22 23 24 »

$DCODE_1$

Login Form

Календар новин
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Friends Links
Завантаження ...
Ноутбуки, мониторы, компьютеры
Игры для компьютера и КПК
Сеть, сетевое обеспечение
Бесплатный софт для компьютеров
Как отремонтировать компьютер?

Site Statistics

Copyright MyCorp © 2006