Site home
Вторник
23.04.2024
16:18
| RSS
Tиждень
Інформаційно-аналітична газета громадськості Комінтернівського району


Головне меню


Начало » Архив материалов
На цьому тижні начальника Комінтернівського районного відділу ГУМВС України в Одеській області Анатолія Фіногеєва було нагороджено Почесною грамотою Центральної виборчої комісії за сумлінне виконання своїх обов’язків, забезпечення реалізації конституційних виборчих прав громадян України, розвиток демократичних засад виборчого процесу, виконання значного обсягу роботи з підготовки і проведення позачергових виборів народних депутатів України 30 вересня 2007 року. Вручаючи грамоту, голова Одеської обласної виборчої комісії Володимир Білоусюк зазначив, що ця нагорода є визнанням ефективної роботи Анатолія Фіногеєва під час його роботи на посаді начальника Іванівського райвідділу міліції, а також зауважив, що Почесною грамотою ЦВК в Україні нагороджено лише 8 громадян, і один з них – наш земляк. З почесною нагородою начальника райвідділу також привітав депутат Комінтернівської районної ради від фракції Блоку Людмили Прокопечко «Наша Україна» Олег Косташ.
Просмотров: 750 | Добавил: genova | Дата: 17.04.2008 | Комментарии (0)

Під час апаратної наради при голові РДА, що відбулася 14 квітня, було розглянуто питання підготовки до проведення зовнішнього незалежного оцінювання у районі. За інформацією, оприлюдненою начальником відділу освіти Валентиною Пінонік, для участі у тестуванні зареєструвалися 406 осіб, 364 з яких є цьогорічними випускниками загальноосвітніх закладів району. Тестування проводитимуться викладачами Першотравневого НВК «Загальноосвітня школа І – ІІІ ст. – ліцей» та Фонтанського НВК «Загальноосвітня школа І – ІІІ ст. – гімназія», котрі пройшли спеціальне навчання в Одеському регіональному центрі оцінювання якості освіти та отримали відповідні сертифікати на право проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Тестування відбуватиметься 22 та 29 квітня – спочатку з української мови, а потім – з математики. Тестування з інших предметів, зокрема з історії, фізики, хімії, правознавства, економіки, географії та біології, абітурієнти проходитимуть на базі відповідних вищих навчальних закладів або с ... Читать дальше »
Просмотров: 766 | Добавил: genova | Дата: 17.04.2008 | Комментарии (1)

15 квітня відбувся семінар-нарада з головами виконкомів сільських та селищних рад, котру провела голова Комінтернівської райдержадміністрації Людмила Прокопечко. У нараді також взяли участь голова районної ради, керівники управлінь та відділів. Під час наради було обговорено питання про хід виконання розпоряджень та доручень голови райдержадміністрації, про наведення належного санітарного стану на території сільських та селищних рад та підготовку до Дня довкілля, про законодавчу базу процедури проведення всеукраїнських та місцевих референдумів, а також про основні заходи, заплановані на ІІ квартал поточного року.
Просмотров: 768 | Добавил: genova | Дата: 17.04.2008 | Комментарии (1)

Під час семінару-наради з головами виконкомів сільських та селищних рад голова райдержадміністрації висловила щиру подяку всім, хто брав активну участь у підготовці та проведенні святкових заходів, присвячених 85-ій річниці утворення Комінтернівського району, а також вручила почесні грамоти головам Калинівської, Дмитрівської, Визирської, Крижанівської, Шомполівської, Сичавської, Сербківської, Свердловської, Олександрівської, Новодофінівської, Петрівської, Новомиколаївської, Каїрської, Кремидівської, Красносільської, Кордонської, Кіровської сільських та Чорноморської і Новобілярської селищних рад, а також громаду Першотравневої сільської ради. Крім того, почесні грамоти також отримали колективи сільських будинків культури, художні колективи, працівники соціальної сфери, вчителі, підприємці, керівники управлінь та відділів, котрі допомагали підготувати урочисті заходи.
Просмотров: 660 | Добавил: genova | Дата: 17.04.2008 | Комментарии (0)

Під час семінару-наради з головами виконкомів сільських та селищних рад голова райдержадміністрації висловила щиру подяку всім, хто брав активну участь у підготовці та проведенні святкових заходів, присвячених 85-ій річниці утворення Комінтернівського району, а також вручила почесні грамоти головам Калинівської, Дмитрівської, Визирської, Крижанівської, Шомполівської, Сичавської, Сербківської, Свердловської, Олександрівської, Новодофінівської, Петрівської, Новомиколаївської, Каїрської, Кремидівської, Красносільської, Кордонської, Кіровської сільських та Чорноморської і Новобілярської селищних рад, а також громаду Першотравневої сільської ради. Крім того, почесні грамоти також отримали колективи сільських будинків культури, художні колективи, працівники соціальної сфери, вчителі, підприємці, керівники управлінь та відділів, котрі допомагали підготувати урочисті заходи.
Просмотров: 718 | Добавил: genova | Дата: 17.04.2008 | Комментарии (1)

Під час оперативної наради з керівниками виконкомів одним з основних питань стало забезпечення безперешкодного доступу людей з обмеженими фізичними можливостями. За інформацією, оприлюдненою заступником голови райдержадміністрації з соціальних питань Жанною Виноградовою, станом на 14 квітня пандусами обладнано 6 з 10 приміщень, що належать місцевим органам виконавчої влади, ще 2 будівлі мають вільний доступ; з 23 приміщень органів місцевого самоврядування пандусами обладнано 18, ще 3 мають вільний доступ; фактично всі 43 медичні заклади або обладнані пандусами, або мають вільний доступ, а у двох ФАПах пандуси буде встановлено після завершення ремонту. Найкраще з цією роботою справилися працівники освіти: всі школи вже обладнано пандусами, крім того, умови для вільного доступу осіб з обмеженими фізичними можливостями створено і в усіх дитячих садках. Найгіршою, за словами Жанни Виноградової, є ситуація з обладнанням пандусами закладів культури: із 73 приміщень пандусами ще належить обла ... Читать дальше »
Просмотров: 801 | Добавил: genova | Дата: 17.04.2008 | Комментарии (0)

Інформуючи присутніх під час семінару-наради з керівниками виконкомів щодо виконання розпорядження голови райдержадміністрації «Про першочергові заходи щодо захисту прав дітей у Комінтернівському районі», заступник голови РДА з соціальних питань Жанна Виноградова зокрема повідомила про неналежне виконання деякими сільськими та селищними радами розпоряджень і доручень голови РДА та вищих органів влади, зокрема невчасно надають необхідну інформацію до органів виконавчої влади: «Найцікавіше те, що в основному роботу ви виконуєте, однак звітування про неї, як правило, перебуває у неналежному стані», - зазначила Жанна Виноградова.
Водночас вона відзначила як позитивну роботу Красносільської сільської ради, де питання захисту прав дітей, допомоги багатодітним та малозабезпеченим дітям перебуває на високому рівні. Голова сільради Микола Майдебура розповів, що на очолюваній ним території мешкає понад 70 малозабезпечених сімей, котрі регулярно отримують грошову та матеріальну допомогу. П ... Читать дальше »
Просмотров: 688 | Добавил: genova | Дата: 17.04.2008 | Комментарии (0)

4 квітня у селищі Комінтернівське відбувся урочистий мітинг з нагоди 64-ої річниці визволення райцентру від фашистських загарбників. В урочистостях взяли участь голова Комінтернівської райдержадміністрації, голова районної ради, голова селищної ради, представники управлінь та організацій району, ветерани та учасники Великої Вітчизняної війни, а також мешканці селища.

Вітаючи всіх мешканців Комінтернівського з цим святом, голова РДА Людмила Прокопечко відзначила, що ветерани – це не просто почесні слова, а офіційне державне звання: «Тільки здійснивши конкретні справи щодо захисту наших ветеранів, людей похилого віку, ми можемо назвати себе гідними та вдячними нащадками тих, хто не шкодував своїх сил і здоров’я для нашої держави», - сказала голова райдержадміністрації.
... Читать дальше »
Просмотров: 859 | Добавил: genova | Дата: 14.04.2008 | Комментарии (0)

Минулого тижня в Одесі відбулася презентація проекту «Разом до здоров’я» ,в якому взяли участь представники Комінтернівської центральної районної лікарні. Даний проект було запроваджено у жовтні 2007 року Агентством США з міжнародного розвитку спільно з Одеською обласною державною адміністрацією. Минулого року заявки на участь у цьому проекті подали 21 область України, однак переможцями стали лише Одеська, Дніпропетровська, Харківська, Львівська, Полтавська, Вінницька та Волинська області.
Проект «Разом за життя» працює над тим, щоб знизити рівень абортів, інфекцій, що передаються статевим шляхом, та безпліддя в Україні за допомогою використання безпечних та ефективних засобів контрацепції і планування сім’ї. Реалізація цього проекту покликана допомогти наблизити українські практики з репродуктивного здоров’я до тих, що існують у країнах Західної Європи та США, де 70 відсотків заміжніх жінок користуються сучасною контрацепцією (для порівняння: в Україні ця цифра становить 47 від ... Читать дальше »
Просмотров: 769 | Добавил: genova | Дата: 14.04.2008 | Комментарии (0)

Минулої неділі в селі Олександрівка (Олександрівська сільська рада) відбулася презентація будівельної компанії ТОВ «Суперпроект. com» та відкриття її офісу. У презентації взяли участь голова Комінтернівської райдержадміністрації Людмила Прокопечко, керівники сільської громади, депутати сільради. Компанія «Суперпроект. com» працює з іноземними інвестиціями, спираючись на досвід відомої іноземної корпорації «MALIBU», від імені якої і виступає на ринку нерухомості України. За словами її представників, основна мета компанії – розробка та реалізація таких будівельних проектів, котрі задовольняють найвищі запити споживачів.
На території Олександрівської сільської ради ТОВ «Суперпроект. com» споруджуватиме клубне селище європейського зразка «На березі Неба», в котрому будуть поєднуватися два типи котедж них споруд, власна торговельна, розважальна і комунікаційна інфраструктура та мальовниче озеро «Небо». Майбутнє селище, що складатиметься з дво- та триповерхових будинків буде розміщене ... Читать дальше »
Просмотров: 780 | Добавил: genova | Дата: 14.04.2008 | Комментарии (1)

« 1 2 3 4 5 ... 23 24 »

$DCODE_1$

Login Form

Календар новин
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Friends Links
Завантаження ...
Ноутбуки, мониторы, компьютеры
Игры для компьютера и КПК
Сеть, сетевое обеспечение
Бесплатный софт для компьютеров
Как отремонтировать компьютер?

Site Statistics

Copyright MyCorp © 2006