Site home
Вторник
14.05.2024
02:34
| RSS
Tиждень
Інформаційно-аналітична газета громадськості Комінтернівського району


Головне меню


Начало » 2008 » Январь » 14
Під час колегії виконуючий обов'язки завідуючого сектору взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної, оборонної та режимно-секретної роботи апарату райдержадміністрації Юрій Миза проінформував присутніх про показники роботи дільничних інспекторів міліції Комінтернівського РВ ГУМВС України в Одеській області за 12 місяців 2007 року. Він повідомив, що протягом 2007 року дільничними інспекторами розкрито 145 злочинів (з них 29 тяжких), 39 крадіжок особистого майна, 7 пограбувань, 7 випадків хуліганства, 38 злочинів, пов'язаних з незаконним обігом наркотичних речовин, 14 злочинів, пов'язаних із незаконним обігом зброї, 21 злочин, пов'язаний з незаконним виготовленням та реалізацією фальсифікованої горілки, а також 4 злочини, пов'язані з незаконним обігом чорних та кольорових металів.
Загалом протягом минулого року до адміністративної відповідальності було притягнуто 915 осіб, з них за вчинення насильства у сім'ї – 147 осіб, за дрібне хуліганство – 200, за порушення адмініст ... Читать дальше »
Просмотров: 663 | Добавил: genova | Дата: 14.01.2008 | Комментарии (0)

Як повідомив під час засідання колегії виконуючий обов'язки завідуючого сектору взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної, оборонної та режимно-секретної роботи апарату райдержадміністрації Юрій Миза, дільничними інспекторами міліції Комінтернівського райвідділу ГУМВС обслуговується 20 сільських та 3 селищних ради, тобто фактично всі територіальні громади району. Він також зауважив, що, попри існування на території практично кожної сільської ради громадських формувань, ніякої допомоги дільничним інспекторам вони не надають та функціонують лише на папері.
Говорячи про співпрацю органів місцевого самоврядування та сільських дільничних інспекторів, доповідач відмітив, що на даний час автомобільним транспортом інспекторів забезпечили Красносільська, Крижанівська, Першотравнева сільські та Чорноморська селищна ради. Крім того, Кіровська сільська рада забезпечила дільничного інспектора житлом. Проблемним питанням поки що лишається питання забезпечення дільничних інспекторів ... Читать дальше »
Просмотров: 623 | Добавил: genova | Дата: 14.01.2008 | Комментарии (0)

Протягом 11 місяців 2007 року управлінням Пенсійного фонду України в Комінтернівському районі виконано план по надходженню власних доходів на 107,4 відсотка, - про це під час засідання колегії повідомила виконуюча обов’язки начальника управління Наталія Симулик. При запланованих 54 603,9 тис. грн. до управління надійшло 58 622,3 тис. грн. У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження збільшилися на 22 145,4 тис. грн.
Просмотров: 616 | Добавил: genova | Дата: 14.01.2008 | Комментарии (0)

За словами виконуючої обов’язки начальника управління Наталії Симулик, дієвий борг до управління Пенсійного фонду за 11 місяців 2007 року склав 415,4 тис. грн., з них понад 403 тис. грн. заборгували юридичні особи. Лише на даний момент у судових інстанціях перебувають шість позовних заяв до підприємств-боржників на загальну суму 271,8 тис. Найбільшими боржниками є, як і раніше, науково-дослідний конструкторсько-технологічний інститут холодильної техніки і технології «Агрохолод» та ТОВ «Сербка»: загальна сума їх боргу становить 316,2 тис. грн., або 76,1 відсотка від усього дієвого боргу. На жаль, як констатувала доповідачка, протягом 11 місяців 2007-го року борг цих підприємств суттєво не зменшувався.
У зв’язку з тим, що підприємство НДКТІХТТ «Агрохолод» належить Міністерству аграрної політики і районні служби, відповідно, практично не мають важелів впливу на його керівництво, управлінням Пенсійного фонду було надіслано лист до Міністерства щодо розірвання контракту з керівником ... Читать дальше »
Просмотров: 659 | Добавил: genova | Дата: 14.01.2008 | Комментарии (0)

За інформацією, наданою заступником голови Комінтернівської райдержадміністрації з соціальних питань Жанною Виноградовою, до Дня святого Миколая у Комінтернівському районі були проведені святкові заходи для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей-чорнобильців та дітей-інвалідів. У святкуваннях взяли участь 180 дітей, котрі отримали подарунки та солодощі.
Також з нагоди Новорічних та Різдвяних свят подарунки було вручено 80 вихованцям Красносільського будинку-інтернату. Солодощі до святкового столу отримали 5963 учні загальноосвітніх шкіл району та 1450 вихованців дитячих
садків.
Новорічні подарунки та гарний настрій отримали і 76 дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, для котрих Центром дитячої та юнацької творчості було влаштовано святкові заходи.
Під Новий рік голова Комінтернівської райдержадміністрації Людмила Прокопечко та її заступники особисто відвідали багатодітні родини, дитячі будинки сімейного типу та дітей-інвалід ... Читать дальше »
Просмотров: 668 | Добавил: genova | Дата: 14.01.2008 | Комментарии (1)

Як повідомив отаман громадської організації «Чорноморське гайдамацьке з’єднання» Сергій Гуцалюк, за особистий внесок у справу з охорони довкілля в Одеській області, сумлінне виконання інспекторських обов’язків та з нагоди новорічних свят Державна екологічна інспекція в Одеській області нагородила почесними грамотами 11-ох козаків Чорноморського гайдамацького з’єднання, які є громадськими інспекторами управління. Серед нагороджених є і наші земляки – мешканці села Калинівка Сергій та Віра Чубченки.
За 2007-ий рік екологічним підрозділом Чорноморського гайдамацького з’єднання проведено понад 30 рейдів з охорони довкілля. Рейди проводилися разом з державними інспекторами з охорони довкілля та рибоохорони, прикордонниками та міліцією.
Просмотров: 591 | Добавил: genova | Дата: 14.01.2008 | Комментарии (0)

Напередодні Нового року Комінтернівська райдержадміністрація відзначила кращих учнів району, учасників школи «Лідер», а також дітей з малозабезпечених та багатодітних родин. 50 дітей отримали соціальну стипендію голови райдержадміністрації, а також квитки у дельфінарій та солодощі. За словами заступника голови РДА з соціальних питань Жанни Виноградової, відзначення обдарованої учнівської молоді стипендіями голови райдержадміністрації стало традиційним протягом останніх років: найкращі учні району, котрі беруть активну участь у громадському житті, регулярно отримують стипендію.
Просмотров: 578 | Добавил: genova | Дата: 14.01.2008 | Комментарии (0)

Святкові дні у Комінтернівському районі минули спокійно і без ексцесів, - про це під час апаратної наради при голові райдержадміністрації повідомив начальник районного відділу ГУ МВС в Одеській області Борис Магазинник. За його словами, незважаючи на велику кількість вихідних та свят, протягом першого тижня нового року до райвідділу міліції надійшло 75 повідомлень про пригоди, з них 8 – про злочини, серед яких не виявилося жодного тяжкого. Такі показники є значно нижчими за звичайні і стали приємною новиною у новому році.
Просмотров: 598 | Добавил: genova | Дата: 14.01.2008 | Комментарии (0)

Як повідомили у відділі надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Комінтернівської райдержадміністрації, протягом першого тижня нового року у районі трапилося дві пожежі. Першого січня лихо трапилося у будівельному вагончику в селі Першотравневе – внаслідок пожежі загинув чоловік без певного місця проживання. 3 січня вогонь забрав життя мешканця Кремидівки. Ймовірними причинами обох надзвичайних подій стало необережне поводження з вонем під час паління у ліжку в нетверезому стані.
Просмотров: 637 | Добавил: genova | Дата: 14.01.2008 | Комментарии (0)

За інформацією відділу надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Комінтернівської райдержадміністрації, під час новорічних свят у районі трапилося дві дорожньо-транспортні пригоди. 31 грудня у селі Вапнярка стався наїзд автомобіля на пішохода, що призвів до смерті останнього. Схожда ситуація трапилася і в селищі Комінтернівське 8 січня – тут унаслідок наїзду також загинув пішохід. Причини, що призвели до цих трагедій, встановлюються правоохоронними органами.
Просмотров: 587 | Добавил: genova | Дата: 14.01.2008 | Комментарии (0)


$DCODE_1$

Login Form

Календар новин
«  Январь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пошук

Friends Links
Завантаження ...
Ноутбуки, мониторы, компьютеры
Игры для компьютера и КПК
Сеть, сетевое обеспечение
Бесплатный софт для компьютеров
Как отремонтировать компьютер?

Site Statistics

Copyright MyCorp © 2006