Site home
Вторник
14.05.2024
16:29
| RSS
Tиждень
Інформаційно-аналітична газета громадськості Комінтернівського району


Головне меню


Начало » 2008 » Февраль » 07
Під час розширеної апаратної наради при голові райдержадміністрації з начальниками управлінь, відділів райдержадміністрації, керівниками установ і організацій, що відбулася на цьому тижні, було розглянуто ряд питань, зокрема про виконання квартальних планів робіт структурних підрозділів райдержадміністрації, про хід проведення перевірок робочими групами району з питань попередження пташиного грипу та інших захворювань на території сільських та селищних рад, про хід виконання соціальних ініціатив Президента «Зігрій любов'ю дитину» та розпорядження голови облдержадміністрації «Про надання допомоги багатодітним сім'ям Одещини», про хід виконання Указу Президента «Про додаткові невідкладні заходи, щодо створення сприятливих умов для життєдіяльності осіб з обмеженими фізичними можливостями» та про виплату заощаджень громадян колишнього СРСР населенню.
Просмотров: 604 | Добавил: genova | Дата: 07.02.2008 | Комментарии (0)

За повідомленням начальника фінансового управління райдержадміністрації Ольги Задорожної, в доход загального фонду бюджету району у січні поточного року надійшло 3 млн. 879,5 тис. грн., в тому числі до районного бюджету надійшло 2 млн. 868 тис. грн.
Водночас із Державного бюджету України було отримано субвенції на загальну суму 1 млн. 439 тис. грн. Однак із запланованих дотацій вирівнювання з Державного бюджету у розмірі 1 млн. 590,7 тис. грн. фактично надійшло 484,8 тис. грн., що складає 30,5 відсотка.
На фінансування заробітної плати з нарахуванням у січні направлено 2 млн. 500 тис. грн., також з Державного бюджету одержано 1 млн. 432,3 тис. грн. на виплату допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам.
Просмотров: 584 | Добавил: genova | Дата: 07.02.2008 | Комментарии (0)

Як проінформувала на розширеній апаратній нараді керуюча відділенням Ощадбанку Лариса Коврик, станом на перше лютого у Комінтернівському відділені Ощадбанку було зареєстровано заяви 8500 громадян щодо компенсаційних виплат заощаджень. До реєстру внесено понад 13 тисяч заяв вкладників колишнього Ощадбанку СРСР, протягом перших тижнів здійснення компенсаційних виплат кошти отримали близько 5 тисяч мешканців нашого району. За словами Лариси Коврик, виплати проводяться протягом чотирьох днів тижня по мірі надходження коштів на рахунки кожного зареєстрованого вкладника.
Просмотров: 609 | Добавил: genova | Дата: 07.02.2008 | Комментарии (0)

Як повідомили в управлінні праці та соціальної політики, протягом січня до управління звернулися 139 громадян з приводу призначення допомог. Минулого місяця було нараховано допомогу по вагітності та пологам 33 особам на суму 19 тис. 104 грн., допомогу по догляду за дитиною до 3-х років – 50 громадянам на суму 5 тис. 711 грн. 44 молоді матері отримали одноразову допомогу при народженні дитини на загальну суму 190 тис. 400 грн. Також допомогу було нараховано одній дитині-інваліду та трьом одиноким матерям.
У січні за призначенням субсидій до управління праці та соціальної політики звернулися 20 сімей, субсидію на житлово-комунальні послуги було призначено 7 сім'ям на суму 1 тис. 703 грн.
Просмотров: 626 | Добавил: genova | Дата: 07.02.2008 | Комментарии (0)

У січні поточного року в доход бюджету управління Пенсійного фонду в Комінтернівському районі з усіх джерел фінансування надійшло 5 млн. 412,5 тис. грн., - про це йдеться у повідомленні управління. Надходження власних доходів виконано на 116,7 відсотка, крім того, минулого місяця було надано дотацію з обласного бюджету в сумі 5 млн. 197 тис. грн., в результаті чого на фінансування видатків всього направлено 10 млн. 610 тис. грн.
Протягом січня потребу в коштах на виплату пенсій та грошової допомоги було профінансовано на загальну суму 10 млн. 610 тис. грн. і забезпечено повне фінансування видатків на виплату пенсій усім пенсіонерам району.
Просмотров: 577 | Добавил: genova | Дата: 07.02.2008 | Комментарии (0)

Під час розширеної апаратної наради при голові райдержадміністрації з доповіддю про виконання Указу Президента України «Про додаткові невідкладні заходи щодо створення сприятливих умов для життєдіяльності осіб з обмеженими фізичними можливостями» виступила начальник управління праці та соціальної політики Тетяна Вікован. Як повідомила начальник управління, на виконання Указів Президента України щодо соціального захисту громадян з обмеженими фізичними можливостями головою Комінтернівської райдержадміністрації було прийнято три відповідні розпорядження: «Про посилення соціального захисту осіб з обмеженими фізичними можливостями», «Про забезпечення сприятливих умов життєдіяльності осіб з обмеженими фізичними можливостями» та «Про подальше запровадження заходів щодо створення сприятливих умов життєдіяльності осіб з обмеженими фізичними можливостями». Даними нормативно-правовими актами затверджено низку заходів щодо створення сприятливих умов життєдіяльності осіб з обмеженими фізичними можл ... Читать дальше »
Просмотров: 594 | Добавил: genova | Дата: 07.02.2008 | Комментарии (0)

У Новомиколаївці розпочалися роботи по ремонту їдальні колишнього господарства, яка після розпаювання майна була передана на баланс КП «Сількомунгосп» Новомиколаївської сільської ради. В грудні минулого року після звернення місцевого керівництва до голови райдержадміністрації Людмили Прокопечко з районного бюджету було виділено 49 тис. грн. на виконання таких робіт, як перекриття даху, заміна вікон, дверей, внутрішній ремонт, вапнування і фарбування.
Проектно-кошторисну документацію було виготовлено підприємством «Райагробуд» (керівник Варгаракі В. М.). Роботи виконує бригада місцевих мешканців: Соловей В.М., Соловей О.В., Овчаренко О.А., очолює робітників депутат сільської ради Соловей Віктор Миколайович.
Керівником комунального підприємства «Сількомунгосп» Прохачем П.П., до речі, теж депутатом сільської ради, вирішується питання в Комінтернівському РЕМі по підключенню електроенергії до даного об’єкту. Крім цього, завдяки розумінню важливості функціонування даного об’єкт ... Читать дальше »
Просмотров: 590 | Добавил: genova | Дата: 07.02.2008 | Комментарии (0)

Мешканці Дмитрівської сільської ради висловлюють подяку голові Комінтернівської райдержадміністрації Л.Я. Прокопечко та депутату Комінтернівської районної ради від фракції Блоку Людмили Прокопечко «Наша Україна» Р.М. Сиротюку за допомогу в підключенні приміщення фельдшерсько-акушерського пункту села Дмитрівка до газомережі. Невелике приміщення ФАПу зустрічає відвідувачів теплом та затишком, а його господиня – Алексєєва Валентина Вікторівна, депутат Дмитрівської сільради – вже понад 30 років стежить за здоров’ям своїх односельців та надає їм медичну допомогу.
Вартість газифікації складає 29 тис. грн., які було надано сільській раді з районного бюджету.
Забезпечення населення водою – це першочергове завдання, вирішити яке районна державна адміністрація запланувала здійснити у стислі терміни. РДА також зобов’язала працювати над вирішенням цієї проблеми органи місцевого самоврядування.
Безперебійне водозабезпечення вже декілька років було одним з найболючіших питань у ... Читать дальше »
Просмотров: 637 | Добавил: genova | Дата: 07.02.2008 | Комментарии (0)

Як повідомили у відділі надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення райдержадміністрації, наразі тривають роботи з перенесення кладовища у селі Фонтанка, котрі розпочалися наприкінці минулого року. Нагадаємо, що проблема перенесення кладовища із зсувонебезпечної зони гостро постала перед мешканцями села вже давно, однак місцева влада не поспішала її вирішувати, незважаючи на реальну загрозу обвалу частини цвинтаря у море. Минулого тижня у Фонтанці відбулося виїзне засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, під час якого йшлося про те, що бездіяльність виконкому сільської ради, очолюваного Віктором Мовчаном, призводить до значного соціального напруження в селі. Комісія також вирішила визнати роботу Фонтанської сільської ради з питань виконання законодавства у сфері цивільного захисту населення незадовільною та звернутися до Одеської облдержадміністрації, обласної ради та прокуратури щодо ігнорування керівництвом виконкому сільради закон ... Читать дальше »
Просмотров: 625 | Добавил: genova | Дата: 07.02.2008 | Комментарии (0)

Під час виїзного засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у Фонтанці було ухвалено рішення зобов’язати виконком Фонтанської сільради та ДП «МакКенлі» укласти тристоронні угоди з мешканцями Фонтанки про їх відселення із зсувонебезпечної зони до 1 березня цього року. Відселення мешканців будинків, що знаходяться на зсувонебезпечній території, планується провести до 1 грудня 2008 року. У разі порушення термінів виконання робіт виконком зобов’язаний розірвати договір оренди земельної ділянки з підприємством «МакКенлі», - про це йдеться у рішенні комісії.
Також члени комісії з питань ТЕБ та НС ухвалили рішення зобов’язати виконком Фонтанської сільради та ТОВ «Ремстрой України» до першого березня поточного року укласти тристоронні договори з мешканцями будинку, який був знищений вибухом побутового газу про їх відселення у новий будинок, роботи по спорудженню якого тривають. Надання квартир постраждалим унаслідок лиха мешканцям планується здійс ... Читать дальше »
Просмотров: 603 | Добавил: genova | Дата: 07.02.2008 | Комментарии (0)

Під час проведення семінару-наради з головами, заступниками та секретарями виконкомів сільських і селищних рад району з інформацією про організацію роботи з громадськими формуваннями по охороні громадського порядку на території району виступив заступник начальника з громадської безпеки Комінтернівського райвідділу ГУМВС України в Одеській області Владислав Скоблінов. Він повідомив, що на даний час райвідділом вживаються заходи щодо налагодження співпраці міліції з населенням, залучення громадян та громадських помічників дільничних інспекторів міліції до профілактики правопорушень і боротьби зі злочинністю. Водночас, за його словами, виникла гостра необхідність матеріально-технічного забезпечення діяльності громадських помічників дільничних інспекторів міліції.
На даний час за 26-ма дільничними інспекторами міліції Комінтернівського РВ ГУМВС, які обслуговують територію 20 сільських та 3 селищних рад району, відповідними наказами закріплено 26 громадських помічників дільничних інс ... Читать дальше »
Просмотров: 572 | Добавил: genova | Дата: 07.02.2008 | Комментарии (0)

На тому тижні відбувся семінар-нарада з головами, заступниками та секретарями виконкомів сільських та селищних рад. Учасники семінару розглянули такі питання, як організація контролю за здійсненням виконавчими органами місцевих рад делегованих повноважень органів виконавчої влади, організація роботи депутатського корпусу сільських, селищних рад району організація громадського контролю у сфері благоустрою населених пунктів району, застосування граничних торгових надбавок суб’єктами підприємницької діяльності, підготовка цивільної оборони району, організація роботи з громадськими формуваннями в сільських та селищних радах. Керівники органів місцевого самоврядування також заслухали інформацію відповідних посадових осіб про внесення змін до правил реєстрації актів цивільного стану в Україні, про порядок реєстрації об'єднань громадян та щодо порядку надання в оренду земельних ділянок на територіях населених пунктів.
Просмотров: 598 | Добавил: genova | Дата: 07.02.2008 | Комментарии (0)

За інформацією, оприлюдненою начальником відділу ДАІ з обслуговування адміністративної території Комінтернівського району та автомобільно-технічної інспекції ГУ МВС в Одеській області Олександром Короленком, протягом 2007 року на території району було 103 ДТП з тяжкими наслідками, внаслідок яких загинуло 23 особи та були поранені 135 осіб. У січні 2008 року знову спостерігалося зростання кількості ДТП – протягом місяця у районі трапилося 12 дорожньо-транспортних пригод, при яких загинули 2 особи та 16 були травмовані. У січні минулого року було скоєно 3 ДТП, внаслідок яких загинула 1 особа та було травмовано ще 3.
Сумне лідерство за кількістю аварій продовжує утримувати автодорога Одеса-Южне, де, за словами Олександра Короленка, трапляється 65 відсотків відсотків усіх дорожньо-транспортних пригод в районі. Найчастотнішим видом ДТП є наїзд на пішоходів у темний час доби – його частка у загальній кількості дорожньо-транспотних пригод становить 45 відсотків, більшість яких, знову ж ... Читать дальше »
Просмотров: 617 | Добавил: genova | Дата: 07.02.2008 | Комментарии (0)

Як повідомила під час семінару-наради з керівниками органів місцевого самоврядування начальник відділу реєстрації актів цивільного стану Комінтернівського районного управління юстиції Олена Чиркова, протягом 2007 року у районі було зареєстровано 585 шлюбів та 747 народжень. Однак немалою була і кількість розлучень – свій шлюб офіційно розірвали 340 подружжів. Відділ РАЦСу також зареєстрував 993 смерті. За інформацією Олени Чиркової, з порушенням встановленого строку зареєстровано 16 народжень, внаслідок чого було складено протоколи про адміністративне правопорушення у зв’язку з невиконанням ст.144 Сімейного Кодексу України.
Просмотров: 550 | Добавил: genova | Дата: 07.02.2008 | Комментарии (0)


$DCODE_1$

Login Form

Календар новин
«  Февраль 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829

Пошук

Friends Links
Завантаження ...
Ноутбуки, мониторы, компьютеры
Игры для компьютера и КПК
Сеть, сетевое обеспечение
Бесплатный софт для компьютеров
Как отремонтировать компьютер?

Site Statistics

Copyright MyCorp © 2006