Site home
Вторник
21.05.2024
19:16
| RSS
Tиждень
Інформаційно-аналітична газета громадськості Комінтернівського району


Головне меню

Начало » 2008 » Апрель » 8 » «В тій країні благодать, де податки всі платять»…
«В тій країні благодать, де податки всі платять»…
На цьому тижні відбулося підведення районного етапу конкурсу «Податки очима дітей», котрий щорічно проводить державна податкова адміністрація. Метою конкурсу є виховання податкової культури у дітей – майбутніх платників податків та посилення творчого фактора у формуванні свідомого ставлення до сплати податків. Цього року у конкурсі на кращий малюнок взяли участь понад 20 юних художників віком від шести до 15 років, котрі є вихованцями ізостудії районного центру творчості для дітей та юнацтва, а також її філій у населених пунктах Комінтернівщини.
Журі конкурсу, до складу якого увійшли працівники об’єднаної податкової інспекції у Комінтернівському районі та представники засобів масової інформації, визначило переможців у трьох вікових групах: саме вони і представлятимуть наш район на обласному конкурсі. Як повідомила завідуюча сектору з масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ОДПІ Вікторія Ладиненко, переможці обласного конкурсу будуть нагороджені путівками до дитячих таборів відпочинку та візьмуть участь у Всеукраїнському етапі конкурсу. Переможці ж та призери районного конкурсу отримали від податкової інспекції почесні грамоти та пам’ятні подарунки, а всі учасники – заохочувальні призи.
Отже, місця у трьох вікових групах розподілилися наступним чином: серед наймолодших учасників віком від шести до восьми років перше місце посіла Даринка Уваєва, друге – Дарина Михальченко, третє – Миколка Вольченко. Серед художників дев’яти – дванадцяти років перемогу виборола Дарина Гринько, котра посіла ще й третє місце, адже представила на конкурс два малюнки, друге ж місце здобула Наталка Усенко. Переможцями у старшій віковій групі стали Зінаїда Шарко, Віолета Кронтова та Вероніка Фіялковська.

Слід зазначити, що роботи учасників конкурсу вражають своєю оригінальністю та цікавим висвітленням питання сплати податків в Україні. За допомогою яскравих фарб та своєї фантазії діти намалювали на папері цілі повчальні історії, тож хочеться вірити, що у майбутньому проблем зі сплатою податків у нашій державі не буде.
Просмотров: 710 | Добавил: genova | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 1
1 Alizee  
0
If you want to get read, this is how you slohud write.

Имя *:
Email *:
Код *:

Login Form

Календар новин
«  Апрель 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пошук

Friends Links
Завантаження ...
Ноутбуки, мониторы, компьютеры
Игры для компьютера и КПК
Сеть, сетевое обеспечение
Бесплатный софт для компьютеров
Как отремонтировать компьютер?

Site Statistics

Copyright MyCorp © 2006