Site home
Вторник
14.05.2024
11:36
| RSS
Tиждень
Інформаційно-аналітична газета громадськості Комінтернівського району


Головне меню


Начало » 2008 » Апрель » 14
4 квітня у селищі Комінтернівське відбувся урочистий мітинг з нагоди 64-ої річниці визволення райцентру від фашистських загарбників. В урочистостях взяли участь голова Комінтернівської райдержадміністрації, голова районної ради, голова селищної ради, представники управлінь та організацій району, ветерани та учасники Великої Вітчизняної війни, а також мешканці селища.

Вітаючи всіх мешканців Комінтернівського з цим святом, голова РДА Людмила Прокопечко відзначила, що ветерани – це не просто почесні слова, а офіційне державне звання: «Тільки здійснивши конкретні справи щодо захисту наших ветеранів, людей похилого віку, ми можемо назвати себе гідними та вдячними нащадками тих, хто не шкодував своїх сил і здоров’я для нашої держави», - сказала голова райдержадміністрації.
... Читать дальше »
Просмотров: 863 | Добавил: genova | Дата: 14.04.2008 | Комментарии (0)

Минулого тижня в Одесі відбулася презентація проекту «Разом до здоров’я» ,в якому взяли участь представники Комінтернівської центральної районної лікарні. Даний проект було запроваджено у жовтні 2007 року Агентством США з міжнародного розвитку спільно з Одеською обласною державною адміністрацією. Минулого року заявки на участь у цьому проекті подали 21 область України, однак переможцями стали лише Одеська, Дніпропетровська, Харківська, Львівська, Полтавська, Вінницька та Волинська області.
Проект «Разом за життя» працює над тим, щоб знизити рівень абортів, інфекцій, що передаються статевим шляхом, та безпліддя в Україні за допомогою використання безпечних та ефективних засобів контрацепції і планування сім’ї. Реалізація цього проекту покликана допомогти наблизити українські практики з репродуктивного здоров’я до тих, що існують у країнах Західної Європи та США, де 70 відсотків заміжніх жінок користуються сучасною контрацепцією (для порівняння: в Україні ця цифра становить 47 від ... Читать дальше »
Просмотров: 772 | Добавил: genova | Дата: 14.04.2008 | Комментарии (0)

Минулої неділі в селі Олександрівка (Олександрівська сільська рада) відбулася презентація будівельної компанії ТОВ «Суперпроект. com» та відкриття її офісу. У презентації взяли участь голова Комінтернівської райдержадміністрації Людмила Прокопечко, керівники сільської громади, депутати сільради. Компанія «Суперпроект. com» працює з іноземними інвестиціями, спираючись на досвід відомої іноземної корпорації «MALIBU», від імені якої і виступає на ринку нерухомості України. За словами її представників, основна мета компанії – розробка та реалізація таких будівельних проектів, котрі задовольняють найвищі запити споживачів.
На території Олександрівської сільської ради ТОВ «Суперпроект. com» споруджуватиме клубне селище європейського зразка «На березі Неба», в котрому будуть поєднуватися два типи котедж них споруд, власна торговельна, розважальна і комунікаційна інфраструктура та мальовниче озеро «Небо». Майбутнє селище, що складатиметься з дво- та триповерхових будинків буде розміщене ... Читать дальше »
Просмотров: 785 | Добавил: genova | Дата: 14.04.2008 | Комментарии (1)

Під час розширеної апаратної наради при голові райдержадміністрації з доповіддю щодо реалізації заходів програми зайнятості населення та створення нових робочих місць у Комінтернівському районі протягом 2007 року виступила начальник управління праці та соціальної політики Тетяна Вікован. За її словами, минулого року між управлінням праці та соціальної політики райдержадміністрації і службою зайнятості вівся постійний обмін вакансіями з метою працевлаштування осіб з обмеженими фізичними можливостями. Також районним центром зайнятості населення було проведено 28 зустрічей з головами сільських і селищних рад та сільськими мешканцями щодо можливості започаткування власної справи. Крім того, з метою інформування населення у минулому році було проведено 10 ярмарків вакансій та 56 зустрічей з випускниками шкіл району.
Як повідомила Тетяна Вікован, сталим є показник рівня зареєстрованого безробіття у районі: динаміка рівня зареєстрованого безробіття за останні 3 роки виглядає таким чино ... Читать дальше »
Просмотров: 625 | Добавил: genova | Дата: 14.04.2008 | Комментарии (0)

Як повідомив під час розширеної апаратної наради при голові Комінтернівської райдержадміністрації начальник відділу надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Сергій Мельничук, нещодавно відбулося засідання Одеської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Під час засідання, котре провів заступник голови облдержадміністрації Іван Чорбаджи, було розглянуто питання забезпечення пожежної безпеки в області, створення місцевих пожежних команд у населених пунктах, забезпечення пожежної безпеки у місцях масового відпочинку, а також створення рятувальних пунктів на водних об’єктах.
За словами Сергія Мельничука, у Комінтернівському районі найближчим часом місцеві пожежні команди планується створити на території Сичавської та Красносільської сільських рад. Він також повідомив, що особливу увагу під час засідання комісії було приділено організації рятувальних служб на невеликих водоймищах, зокрема ставках, не наданих в оренду. Комісія ух ... Читать дальше »
Просмотров: 643 | Добавил: genova | Дата: 14.04.2008 | Комментарии (0)


$DCODE_1$

Login Form

Календар новин
«  Апрель 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пошук

Friends Links
Завантаження ...
Ноутбуки, мониторы, компьютеры
Игры для компьютера и КПК
Сеть, сетевое обеспечение
Бесплатный софт для компьютеров
Как отремонтировать компьютер?

Site Statistics

Copyright MyCorp © 2006