Site home
Пятница
03.05.2024
20:32
| RSS
Tиждень
Інформаційно-аналітична газета громадськості Комінтернівського району


Головне меню

Начало » 2008 » Апрель » 14 » Стартував проект «Разом до здоров’я»
Стартував проект «Разом до здоров’я»
Минулого тижня в Одесі відбулася презентація проекту «Разом до здоров’я» ,в якому взяли участь представники Комінтернівської центральної районної лікарні. Даний проект було запроваджено у жовтні 2007 року Агентством США з міжнародного розвитку спільно з Одеською обласною державною адміністрацією. Минулого року заявки на участь у цьому проекті подали 21 область України, однак переможцями стали лише Одеська, Дніпропетровська, Харківська, Львівська, Полтавська, Вінницька та Волинська області.
Проект «Разом за життя» працює над тим, щоб знизити рівень абортів, інфекцій, що передаються статевим шляхом, та безпліддя в Україні за допомогою використання безпечних та ефективних засобів контрацепції і планування сім’ї. Реалізація цього проекту покликана допомогти наблизити українські практики з репродуктивного здоров’я до тих, що існують у країнах Західної Європи та США, де 70 відсотків заміжніх жінок користуються сучасною контрацепцією (для порівняння: в Україні ця цифра становить 47 відсотків). Сучасні методи контрацепції не лише не знижують рівень народжуваності, а й допомагають знизити рівень абортів, котрі погіршують здоров’я жінок та впливають на їх здатність народжувати здорових дітей.
Допомога Агентства США з міжнародного розвитку Україні є результатом рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я щодо покращення здоров’я матерів та дітей та відповіддю на запит уряду України щодо впровадження Національної програми «Репродуктивне здоров’я нації» як однієї з пріоритетних.
В Одеській області право на участь у проекті вибороли лише два райони – Комінтернівський та Овідіопольський. У рамках його реалізації передбачається широка просвітницька робота щодо важливості планування сім’ї та запобігання абортам ,А також співпраця з фармацевтичними компаніями та аптеками для того, щоб зробити засоби контрацепції більш доступними для населення.
Просмотров: 770 | Добавил: genova | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Login Form

Календар новин
«  Апрель 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пошук

Friends Links
Завантаження ...
Ноутбуки, мониторы, компьютеры
Игры для компьютера и КПК
Сеть, сетевое обеспечение
Бесплатный софт для компьютеров
Как отремонтировать компьютер?

Site Statistics

Copyright MyCorp © 2006