Site home
Пятница
03.05.2024
19:30
| RSS
Tиждень
Інформаційно-аналітична газета громадськості Комінтернівського району


Головне меню

Начало » 2008 » Апрель » 17 » Позитивний досвід Красносілки
Позитивний досвід Красносілки
Інформуючи присутніх під час семінару-наради з керівниками виконкомів щодо виконання розпорядження голови райдержадміністрації «Про першочергові заходи щодо захисту прав дітей у Комінтернівському районі», заступник голови РДА з соціальних питань Жанна Виноградова зокрема повідомила про неналежне виконання деякими сільськими та селищними радами розпоряджень і доручень голови РДА та вищих органів влади, зокрема невчасно надають необхідну інформацію до органів виконавчої влади: «Найцікавіше те, що в основному роботу ви виконуєте, однак звітування про неї, як правило, перебуває у неналежному стані», - зазначила Жанна Виноградова.
Водночас вона відзначила як позитивну роботу Красносільської сільської ради, де питання захисту прав дітей, допомоги багатодітним та малозабезпеченим дітям перебуває на високому рівні. Голова сільради Микола Майдебура розповів, що на очолюваній ним території мешкає понад 70 малозабезпечених сімей, котрі регулярно отримують грошову та матеріальну допомогу. Протягом першого кварталу цього року допомогу було надано шести багатодітним сім’ям на суму 1400 грн., дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, на суму понад 3 тис. грн. Також на території Красносільської сільради є приємна традиція: мати кожного новонародженого маляти отримує від сільради кошти на придбання візочка. За словами Миколи Майдебури, якісне виконання роботи щодо захисту прав дітей стало можливим завдяки закріпленню відповідального за цю роботу працівника сільради – Михайлини Дідик.
Підводячи підсумки розгляду питання щодо захисту прав дітей, голова райдержадміністрації наголосила на необхідності дотримання чіткої виконавчої дисципліни та закріплення відповідальних за ту чи іншу ділянку роботи осіб.
Просмотров: 689 | Добавил: genova | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Login Form

Календар новин
«  Апрель 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пошук

Friends Links
Завантаження ...
Ноутбуки, мониторы, компьютеры
Игры для компьютера и КПК
Сеть, сетевое обеспечение
Бесплатный софт для компьютеров
Как отремонтировать компьютер?

Site Statistics

Copyright MyCorp © 2006