Site home
Пятница
17.05.2024
04:31
| RSS
Tиждень
Інформаційно-аналітична газета громадськості Комінтернівського району


Головне меню


Начало » 2007 » Июль » 03
З 6 по 15 червня 2007 року в Керчі відбувся чемпіонат України з боксу серед юнаків 1993 -1994 р.н., в якому взяли участь близько 600 спортсменів з усіх областей України. Одеська область була представлена 15 боксерами, п’ять з яких представляли Комінтернівську дитячо-юнацьку спортивну школу.
Збірна команда Одеської області виборола чотири перших місця, і два з них завоювали боксери Комінтернівської ДЮСШ. У вазі до 46-ти кг І місце виборов Іван Кобилко, а у вазі до 50-ти кг першим став Іван Антонов. У вазі до 52-ох кг ІІ місце посів Іван Пашковський, ІІІ місце завоювали Микола Кіфорук (33 кг), Андрій Красіліч (43 кг) та Олександр Уривко (44 кг).
Після закінчення змагань була сформована збірна команда України для підготовки та участі в чемпіонаті Європи, який проходитиме в Англії. До складу цієї команди увійшов вихованець Комінтернівської ДЮСШ Іван Антонов. Слід відмітити, що цьогорічний виступ наших боксерів був надзвичайно вдалим, тож вітаємо їх з перемогою та висловлюємо ... Читать дальше »
Просмотров: 640 | Добавил: genova | Дата: 03.07.2007 | Комментарии (0)

24 червня у селищі Комінтернівське відбулося урочисте відкриття танцювального майданчика для молоді. Танцмайданчик нещодавно було відремонтовано силами Комінтернівської ради молоді за сприяння та матеріальної допомоги райдержадміністрації і Комінтернівської селищної ради. У відкритті взяли участь також представники Крижанівської ради молоді, які активно допомагали комінтернівській молоді відновлювати місце для відпочинку. Святкову дискотеку, котру провели Крижанівські діджеї, відвідали понад 100 дівчат і хлопців. Як зазначив після відкриття голова Комінтернівської ради молоді Артур Прус, цього дня у численних барах селища практично не було відвідувачів у віці до 25 років – вся молодь, відмовившись від уживання алкоголю, відпочивала на оновленому танцмайданчику.
Просмотров: 698 | Добавил: genova | Дата: 03.07.2007 | Комментарии (1)

Як стало відомо, нещодавно голова Комінтернівської селищної ради Лариса Каменовська, начальник Комінтернівського ВУЖКГ Олексій Батяло та депутати селищної ради А.М. Гашинський і А.Й. Сухорукова звернулися до начальника Комінтерінвського РВ УМВС з проханням вжити відповідні заходи до МП «УЮТ» та його директора М.М. Вторенка, який, за словами заявників, у нинішній скрутний час, коли надворі панує спека, безконтрольно виточує воду з громадського водогону та продає її за територією селищної ради. Такі дії вже призвели до відсутності води у багатоповерхових будинках селища. Виконком селищної ради вже неодноразово звертався до Миколи Вторенка з відповідними попередженнями, але підприємець проігнорував ці звернення. До речі, Микола Вторенко є не лише бізнесменом, а й депутатом Комінтернівської районної ради від Партії регіонів та головою постійної комісії райради з питань торгівлі та побутово-комунального господарства, одним з основних завдань якої якраз і є налагодження безперебійного водопо ... Читать дальше »
Просмотров: 628 | Добавил: genova | Дата: 03.07.2007 | Комментарии (0)

За інформацією, наданою у Комінтернівському відділенні ГУ МНС, протягом останнього часу у районі зросла кількість пожеж, спричинених загорянням сухої трави. Лише за період з 1 по 25 червня сталося 28 випадків загоряння сухої трави та сміття через необережне поводження з вогнем. 24 червня в одному з населених пунктів через недбальство сталося загоряння скирти січки нового врожаю, внаслідок чого було знищено 4 тонни січки та завдано збитків на суму 1500 грн.
Просмотров: 692 | Добавил: genova | Дата: 03.07.2007 | Комментарии (0)

23 червня у залі засідань Комінтернівської райдержадміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня державної служби. Своїх колег привітали голова РДА Людмила Прокопечко та депутати районної ради від фракції Блоку Людмили Прокопечко «Наша Україна». Почесні грамоти райдержадміністрації отримали Ковбаско Н.А. - заступник директора - технолога-організатора, начальник відділу надання соціальних послуг районного центру зайнятості, Акімова М.І. - провідний спеціаліст – бухгалтер відділу фінансів та бухгалтерського обліку районного центру зайнятості, Довбенко В.Б. - заступник начальника управління Пенсійного фонду, начальник відділу з призначення пенсій, Мартинюк І.В. - заступник начальника управління Пенсійного фонду, начальник відділу обліку надходження платежів, Тріфонова В.М. - начальник відділу персоніфікованого обліку управління Пенсійного фонду, Музика А.М. - начальник відділу по контрольно-перевірочній роботі за нарахуванням та сплатою платежів управління Пенсійного фонду, Глобак Т.Г. ... Читать дальше »
Просмотров: 772 | Добавил: genova | Дата: 03.07.2007 | Комментарии (0)


$DCODE_1$

Login Form

Календар новин
«  Июль 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пошук

Friends Links
Завантаження ...
Ноутбуки, мониторы, компьютеры
Игры для компьютера и КПК
Сеть, сетевое обеспечение
Бесплатный софт для компьютеров
Как отремонтировать компьютер?

Site Statistics

Copyright MyCorp © 2006