Site home
Пятница
17.05.2024
07:01
| RSS
Tиждень
Інформаційно-аналітична газета громадськості Комінтернівського району


Головне меню


Начало » 2007 » Июль » 30
Як відомо, за результатами першого півріччя у Комінтернівському районі значно перевиконано бюджетні надходження, зокрема в доход місцевих бюджетів при плані 45446,6 тис. грн. надійшло 63927,6 тис. грн., доходів, які формуються на території району, надійшло 23288,1 тис. грн. при плані 14044,7 тис. грн. Питанням виконання районного та місцевих бюджетів і було присвячено чергове засідання фінансової ради, яке відбулося 25 липня.
Під час фінансової ради начальник фінансового управління райдержадміністрації Ольга Задорожна проінформувала присутніх про виконання районного та місцевих бюджетів за перше півріччя. Селищні бюджети виконано на 180 відсотків: при плані 3241,3 тис. грн. фактично надійшло 5835,9 тис. грн., сільські бюджети виконано на 174,5 відсотка: при плані 11787,0 тис. грн. фактично надійшло 20570,9 тис. грн. Водночас не всі сільські та селищні ради забезпечили виконання бюджету, тож рішенням фінансової ради головам виконкомів Сичавської, Каїрської, Калинівської, Красносі ... Читать дальше »
Просмотров: 617 | Добавил: genova | Дата: 30.07.2007 | Комментарии (0)

Під час фінансової ради з інформацією про результати роботи контрольно-ревізійного відділу в Комінтернівському районі за ІІ квартал 2007 року виступив начальник КРВ Андрій Білоконь. Він повідомив, що за наслідками проведених ревізій було відшкодовано та поновлено фінансових та матеріальних ресурсів на загальну суму 129,3 тис. грн., в т.ч. за порушеннями, що виявлені у попередніх звітних роках, на загальну суму 13,78 тис. грн. Крім того, було усунуто порушення, що не призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на загальну суму 2647,14 тис. грн.
За наслідками проведених ревізій до адміністративної відповідальності притягнуто 11 посадових осіб та сплачено штраф на загальну суму 1,2 тис.грн.
Андрій Білоконь також повідомив, що за результатами ревізії на колишнього голову Чорноморської селищної ради О.В. Ружина складено протокол про адміністративне правопорушення за статтею 164-12 КУпАП, на колишнього головного бухгалтера В.В. Васильєву складено протокол про адмініст ... Читать дальше »
Просмотров: 644 | Добавил: genova | Дата: 30.07.2007 | Комментарии (0)

Як проінформувала під час апаратної наради при голові райдержадміністрації начальник фінансового управління Ольга Задорожна, план доходів, які формуються на території району, за липень уже виконано: при плані 1 млн. 264 тис. грн. до бюджету надійшло 2 млн. 133 тис. грн. З початку року план надходжень по власним доходам району перевиконано на 162,4 відсотка: при плані 16 млн. до районної скарбниці надійшло понад 27 млн. грн.
Просмотров: 681 | Добавил: genova | Дата: 30.07.2007 | Комментарии (1)

На цьому тижні, як повідомила голова Комінтернівської селищної ради Лариса Каменовська, до виконкому селищної ради надійшли заяви від 2 сімей, які бажають отримати земельні ділянки в селі Касяни для будівництва житла. Причиною того, що у селі, котре майже зникло з карти району, хочуть жити люди, є будівництво дороги до Касянів, навколо якого останнім часом вирують пристрасті. «Нова дорога принесе селу перспективу розвитку і, можливо, нам удасться відродити цей населений пункт, що занепав за останні декілька років», - зауважила селищний голова.
Просмотров: 673 | Добавил: genova | Дата: 30.07.2007 | Комментарии (1)

20 липня відбулася нарада козаків Комінтернівського району, в якій взяли участь представники козацьких організацій. На нараду також були запрошені заступник голови райдержадміністрації Ю.В. Коменда, генерал-отаман Чорноморського козацького округу війська Запорізького, голова асоціації козацьких товариств «Січ» М.П. Свинцицький, генерал-осавул, крайовий отаман В.З. Мастеренко, єпископ Одесько-Полтавський Української православної церкви Київського патріархату владика Яків, полковник, отаман Одеської Січі І.Г. Коваль, військовий комісар, підполковник А.Я. Болдін, завідуючий сектору взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної та режимно-секретної роботи В.Н. Нігрей, крайовий отаман Чорноморського гайдамацького з’єднання українського козацтва С.Б. Гуцалюк.
Під час наради Верховний отаман Українського козацтва Ігор Вардинець оголосив про присвоєння козацького військового звання полковника наказному отаману Комінтернівського районного козацького товариства «Тилігуль ... Читать дальше »
Просмотров: 713 | Добавил: genova | Дата: 30.07.2007 | Комментарии (1)

Протягом минулого тижня на території Сичавської сільської ради працювала комісія, до складу якої увійшли працівники прокуратури, санепідстанції, відділення ГУ МНС, Державної податкової інспекції та інших установ і організацій району. Комісією було перевірено 29 баз відпочинку, з них лише 4 мають відповідні документи на право власності на земельну ділянку чи будівлі та договори оренди, укладені відповідно до Земельного кодексу. Близько десяти баз наразі працюють над отриманням правоустановчих документів, тож приблизно через місяць зможуть укласти необхідні договори на оренду. Власники решти баз відпочинку й досі не розпочали роботу над вирішенням цих проблем. Якщо найближчим часом документи не будуть оформлені у відповідності до чинного законодавства, щодо цих власників буде розпочато процедуру вилучення земельних ділянок у судовому порядку.
Просмотров: 655 | Добавил: genova | Дата: 30.07.2007 | Комментарии (1)

Про те, що у селі Першотравневе існують дуже серйозні проблеми з водопостачанням, наші читачі знають з попередніх публікацій у газеті. Нещодавно тут трапилася ще одна, досить повчальна історія. Місцевий відділ житлово-комунального господарства вирішив покінчити з перебоями питної води та замінити водопровід по вулиці Перемоги. Однак горе-робітники підключили новий водогін до тієї труби, води в якій, за свідченнями мешканців, не було вже років з десять. Така оказія стала можливою тільки через те, що ніякої схеми водогону в сільській раді немає, і протягом багатьох років цим питанням ніхто не переймався. Насправді вирішити цю проблему та створити схему сільського водопроводу нескладно: для цього кожен депутат повинен опитати мешканців своєї вулиці та укласти відповідну схему. Але займатися цим народні обранці не поспішають. На жаль, ситуація з водозабезпеченням Першотравневого залишається неврегульованою: мешканці села підключаються до водомереж там, де забажають, без будь-якої технічної ... Читать дальше »
Просмотров: 697 | Добавил: genova | Дата: 30.07.2007 | Комментарии (1)


$DCODE_1$

Login Form

Календар новин
«  Июль 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пошук

Friends Links
Завантаження ...
Ноутбуки, мониторы, компьютеры
Игры для компьютера и КПК
Сеть, сетевое обеспечение
Бесплатный софт для компьютеров
Как отремонтировать компьютер?

Site Statistics

Copyright MyCorp © 2006