Site home
Пятница
17.05.2024
07:59
| RSS
Tиждень
Інформаційно-аналітична газета громадськості Комінтернівського району


Головне меню

Начало » 2007 » Июль » 23 » ДЕНЬ РИБАЛКИ В СЕЛІ КРАСНОСІЛКА
ДЕНЬ РИБАЛКИ В СЕЛІ КРАСНОСІЛКА
В наш час, коли до навколишнього середовища ставляться насамперед як до невичерпного резерву збагачення, коли «ділки» різних рівнів ділять поля, ліси, озера, ставки, рибалки села Красносілка Комінтернівського району організували Спілку шанувальників природного довкілля та риболовлі. Члени Спілки, яких налічується близько 50 чоловік, під головуванням Віктора Светліка, за півроку зробили на ставку села «Рибацький рай». Приведений в порядок берег, зібрано сміття, висаджено більш як 1000 саджанців дерев та кущів, збудовані містки для зручного розташування рибалок, у ставок запущений мальок. На березі ставка обладнано місце, де рибалка може сховатись від дощу, перепочити, також має місце для несення служби і охорона, до речі, цілодобова охорона організована самими рибалками.
Все на ставку зроблено за кошти та руками самих рибалок. Після робочого дня, у вихідні, люди самі приходили на ставок і працювали, адже, як сказав один рибалка: «Досить платити гроші за можливість спробувати рибацького щастя хазяям та орендаторам, ми в змозі самі собі збудувати «Рибацький рай». Як справжні гостинні хазяї, коли в хаті наведений порядок, рибалки вирішили відсвяткувати День рибалки та ще й запросити всіх односельчан.
Таким чином, світанок 8 липня на ставку почався з риболовлі, всі охочі мали можливість половити окуня, бо інша риба ще занадто маленька для вилову. Коли розпочався день, і сонечко достатньо прогріло повітря та воду, для дітлахів було організовано безкоштовне катання на човнах та катамаранах, купання. Юні рибалки та рибачки пригощались морозивом. Після 17 години на ставку зібралось більше 500 жителів та гостей села, всі охочі частувалися свіжою юшкою з димком (вистачило всім, ще й залишилось), звареною з пійманої рибалками вранці риби. Прямо на березі розташувався виїзний продовольчий магазин, упродовж усього берега були змонтовані зручні столики. Смачно поївши, односельчани були приємно здивовані – рибалки запросили на свято «живу музику». Ось тут і почалось – пил стояв аж до неба, витанцьовували всі від малого до старого. Люди відпочивали, танцювали просто на березі ставка під зоряним небом. Такого організованого відпочинку та такої кількості односельчан, які зібрались в одному місці, люди не бачили вже років 15-20.
Було видно, що прості люди страшенно скучили за такими заходами, на адресу рибалок пролунало дуже багато слів подяки та задоволення. Сподіваємось, що на прикладі рибалок села Красносілки, рибалки багатьох сіл та містечок нашого району також об’єднаються для створення свого «Рибацького раю».

Володимир Задорожний.

Просмотров: 954 | Добавил: genova | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 1
1 Dras  
0
Damn, I wish I could think of sometnhig smart like that!

Имя *:
Email *:
Код *:

Login Form

Календар новин
«  Июль 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пошук

Friends Links
Завантаження ...
Ноутбуки, мониторы, компьютеры
Игры для компьютера и КПК
Сеть, сетевое обеспечение
Бесплатный софт для компьютеров
Как отремонтировать компьютер?

Site Statistics

Copyright MyCorp © 2006