Site home
Суббота
21.09.2024
09:34
| RSS
Tиждень
Інформаційно-аналітична газета громадськості Комінтернівського району


Головне меню

Начало » 2007 » Ноябрь » 15 » Обговорили низку першочергових завдань
Обговорили низку першочергових завдань
13 листопада відбулася чергова нарада голови райдержадміністрації з головами сільських та селищних рад району. Під час наради було обговорено перспективи подальшого розвитку населених пунктів і формування бюджету на наступний рік, а також ситуацію з виконанням органами місцевого самоврядування Указів Президента України та розпоряджень і доручень голови райдержадміністрації.
В ході наради керівники сільських та селищних рад отримали від голови РДА низку доручень, зокрема щодо встановлення на території населених пунктів в’їзних знаків. Людмила Прокопечко наголосила на необхідності встановлення таких знаків у якомога стисліші терміни та зауважила, що зовнішній вигляд в’їзних знаків має бути затверджений рішеннями сесій і символізувати особливості даного населеного пункту. Крім того, голова РДА відмітила важливість негайного вирішення ще одного питання: встановлення дорожніх знаків, а також освітлення на пішохідних переходах: «Ви повинні вирішити це питання спільно з працівниками ДАІ, котрі, до речі, готові надати всю необхідну допомогу. Від того, як ви поставитеся до виконання мого доручення, залежить життя наших громадян, котрі нерідко гинуть або травмуються внаслідок незадовільного стану наших доріг», - сказала Людмила Прокопечко.
Вона також нагадала керівникам органів місцевого самоврядування про необхідність виконання Указу Президента України № 250/2007 «Про заходи у зв'язку з 75-ми роковинами Голодомору 1932 – 1933 років в Україні», зокрема пункту, яким передбачено вжиття заходів щодо демонтажу пам'ятників та пам'ятних знаків, присвячених особам, причетним до організації та здійснення Голодомору 1932 – 1933 років в Україні та політичних репресій, а також щодо перейменування в установленому порядку вулиць, площ, провулків, проспектів, парків та скверів у населених пунктах України, назви яких пов'язані з такими особами. «Відзначення 75-ої річниці Голодомору та вшанування пам’яті тих, хто безпосередньо пов’язаний з тогочасними злочинами, щонайменше неетично», - зауважила голова райдержадміністрації. Вона доручила головам сільських та селищних рад до 1 грудня надати перелік назв вулиць та пам’ятників, присвячених діячам комуністичного режиму. «У кожному населеному пункті є такі люди, котрими пишаються їх односельці. У селищі Комінтернівське це, наприклад Володимир Грубнік, чиїм іменем названа одна з вулиць. Тож я пропоную замість того, аби вшановувати пам’ять осіб, котрі не мають ніякого відношення до нашого району, увічнити у назвах вулиць імена наших достойних земляків», - запропонувала сільським та селищним головам Людмила Прокопечко.
Під час наради голова райдержадміністрації звернула особливу увагу присутніх на вирішення проблем та надання максимально можливої допомоги соціально незахищеним верствам населення, зокрема людям з обмеженими фізичними можливостями, малозабезпеченим і багатодітним родинам, а також дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування. Крім того, в ході наради було обговорено порядок проведення заходів, присвячених відзначенню 75-ої річниці Голодомору.
Просмотров: 583 | Добавил: genova | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Login Form

Календар новин
«  Ноябрь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Пошук

Friends Links
Завантаження ...
Ноутбуки, мониторы, компьютеры
Игры для компьютера и КПК
Сеть, сетевое обеспечение
Бесплатный софт для компьютеров
Как отремонтировать компьютер?

Site Statistics

Copyright MyCorp © 2006