Site home
Суббота
21.09.2024
07:23
| RSS
Tиждень
Інформаційно-аналітична газета громадськості Комінтернівського району


Головне меню


Начало » 2007 » Ноябрь » 08
З 26 по 28 жовтня у приміщенні Комінтернівської дитячо-юнацької спортивної школи вперше в смт Комінтернівське пройшла відкрита першість Одеської області з боксу серед юнаків 1991 – 1992, 1993 – 1994 р.н., в якій взяли участь спортсмени з Арцизької, Іванівської, Біляївської та Комінтернівської ДЮСШ.
Мета даних змагань – популяризація боксу, підвищення спортивної майстерності спортсменів та укріплення дружніх зв’язків між ними. Слід відзначити, що змагання проводилися згідно з чинними правилами боксу та пройшли на високому рівні.
За підсумками змагань збірна команда Комінтернівської ДЮСШ посіла І місце, набравши 132 очки. II місце завоювала команда боксерів Іванівської ДЮСШ, набравши 47 очок, ІІІ сходинку п’єдесталу зайняла команда боксерів Біляївської ДЮСШ, набравши 46 очок.
По закінченню змагань боксери були нагородженні кубками, дипломами та медалями. Вітаємо учасників змагань від Комінтернівського району та їх тренерів- викладачів: Серженюка М. О., Побережця С.Є. ... Читать дальше »
Просмотров: 608 | Добавил: genova | Дата: 08.11.2007 | Комментарии (0)

Нещодавно Указом Президента України «Про відзначення державними нагородами України» орденом «За заслуги» ІІІ ступеня було нагороджено отамана громадської організації «Чорноморське гайдамацьке з’єднання» Сергія Борисовича Гуцалюка. Наш земляк був удостоєний цієї нагороди за вагомий особистий внесок у розвиток історико-культурних традицій Українського козацтва, патріотичне виховання молоді та з нагоди Дня Українського козацтва. Газета «Тиждень» неодноразово висвітлювала діяльність цієї організації на своїх шпальтах, тож незабаром ми обов’язково опублікуємо інтерв’ю з Сергієм Гуцалюком, а поки що редакція приєднується до численних привітань та зичить пану Сергієві успіхів та усіляких гараздів!
Просмотров: 620 | Добавил: genova | Дата: 08.11.2007 | Комментарии (0)

До 16 листопада роботи зі спорудження пам’ятного комплексу жертвам Голодомору 1932-1933 років будуть завершені, - про це повідомив під час засідання оргкомітету з підготовки заходів до відзначення 75-х роковин трагедії головний архітектор району Геннадій Тефтул. Наразі у будівництві комплексу та впорядкуванні прилеглої території беруть участь усі небайдужі мешканці нашого району – нещодавно на допомогу військовослужбовцям та працівникам державих установ прийшли студенти Петрівського аграрного технікуму: вони висадили дерева обабіч майбутніх алей на території комплексу.
Просмотров: 622 | Добавил: genova | Дата: 08.11.2007 | Комментарии (0)

З інформацією про стан правової освіти і правового інформування в Комінтернівському районі на розширеній апаратній нараді виступив начальник управління юстиції Володимир Кривоносов. Він повідомив, що з метою координації та організаційно-методичного забезпечення діяльності місцевих органів виконавчої влади, установ, організацій з питань правової освіти населення у районі затверджено Положення та склад Комінтернівської районної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення. Для забезпечення конституційного права громадян – знати свої права і обов'язки – у районі організовано роботу громадських приймалень, де малозабезпеченим верствам населення надається безкоштовна правова допомога, зокрема з початку цього року правову допомогу було надано 27 особам.
За словами Володимира Кривоносова, правова освіта є складовою частиною системи освіти і здійснюється у дошкільних та загальноосвітніх закладах району. Так, у жовтні цього року в школах району було проведено тиж ... Читать дальше »
Просмотров: 614 | Добавил: genova | Дата: 08.11.2007 | Комментарии (0)

Під час розширеної апаратної наради при голові Комінтернівської райдержадміністрації з доповіддю про роботу народногосподарського комплексу району у ІІІ кварталі поточного року виступила начальник відділу економічного розвитку та інвестиційної діяльності Тетяна Іонова. Начальник відділу проаналізувала ситуацію, що склалася у економічній сфері району та наголосила на тому, що передбачено зробити для кардинального покращення соціально-економічного розвитку нашого району. Зокрема нещодавно в райдержадміністрації було проведено зустріч з керівниками збиткових підприємств і підприємств, де спостерігається зниження темпів росту виробництва. Під час зустрічі відбулася досить серйозна розмова з кожним представником цих підприємств, в ході якої з'ясувався дивний факт: за даними податкової інспекції, у районі є тільки одне підприємство із збитками, натомість дані районного відділу статистики свідчать, що збитково спрацювали 13 підприємств. «Напрошується висновок, що підприємства свідомо показуют ... Читать дальше »
Просмотров: 634 | Добавил: genova | Дата: 08.11.2007 | Комментарии (1)


$DCODE_1$

Login Form

Календар новин
«  Ноябрь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Пошук

Friends Links
Завантаження ...
Ноутбуки, мониторы, компьютеры
Игры для компьютера и КПК
Сеть, сетевое обеспечение
Бесплатный софт для компьютеров
Как отремонтировать компьютер?

Site Statistics

Copyright MyCorp © 2006