Site home
Суббота
21.09.2024
07:48
| RSS
Tиждень
Інформаційно-аналітична газета громадськості Комінтернівського району


Головне меню


Начало » 2007 » Ноябрь » 15
Як повідомила під час апаратної наради при голові райдержадміністрації начальник фінансового управління Ольга Задорожна, з початку року план по власних доходах, які формуються на території району, виконано на понад 120 відсотків. При плані 36 млн. 824 тис. грн. до районного бюджету надійшло 44 млн. 486 тис. грн. «Таким чином, планові призначення на 2007 рік в цілому вже виконано», - зазначила начальник фінуправління.
Просмотров: 602 | Добавил: genova | Дата: 15.11.2007 | Комментарии (0)

За інформацією, оприлюдненою під час апаратної наради начальником ДПІ у Комінтернівському районі Володимиром Ілечком, у поточному місяці план надходжень до Державного бюджету становить понад 8 мільйонів, тоді як раніше ця цифра не перевищувала 5-6 мільйонів. Однак, незважаючи на такі високі планові завдання, податківці впевнені у тому, що вони будуть виконані: з початку місяця план уже виконано на 20 відсотків.
Просмотров: 626 | Добавил: genova | Дата: 15.11.2007 | Комментарии (1)

7 листопада у Секретаріаті Президента України відбулася урочиста церемонія вручення державних нагород діячам архітектури та живопису. Під час церемонії Віктор Ющенко зазначив: «Перед кожною нацією стоїть питання власної ідентифікації, і тому кожна нація звертається до своєї мови і все робить для того, щоб ця мова розвивалася; до своєї культури – бо це одна з рис нашої самобутності, до архітектури – бо через об'єм, форму, рельєф, через образ формуються цінності, традиції, частина з яких потрапляє в символи, а можливо, навіть у святині». Орден «За заслуги» ІІІ ступеня отримав і одеський художник, майстер ковальського мистецтва Олександр Гуменюк. Нагадаємо, що Олександр Гуменюк брав активну участь у спорудженні меморіального комплексу, присвяченому жертвам Голодомору 1932-1933 років.
Просмотров: 603 | Добавил: genova | Дата: 15.11.2007 | Комментарии (1)

13 листопада відбулася чергова нарада голови райдержадміністрації з головами сільських та селищних рад району. Під час наради було обговорено перспективи подальшого розвитку населених пунктів і формування бюджету на наступний рік, а також ситуацію з виконанням органами місцевого самоврядування Указів Президента України та розпоряджень і доручень голови райдержадміністрації.
В ході наради керівники сільських та селищних рад отримали від голови РДА низку доручень, зокрема щодо встановлення на території населених пунктів в’їзних знаків. Людмила Прокопечко наголосила на необхідності встановлення таких знаків у якомога стисліші терміни та зауважила, що зовнішній вигляд в’їзних знаків має бути затверджений рішеннями сесій і символізувати особливості даного населеного пункту. Крім того, голова РДА відмітила важливість негайного вирішення ще одного питання: встановлення дорожніх знаків, а також освітлення на пішохідних переходах: «Ви повинні вирішити це питання спільно з працівниками ДА ... Читать дальше »
Просмотров: 582 | Добавил: genova | Дата: 15.11.2007 | Комментарии (0)

Під час апаратної наради голова Комінтернівської райдержадміністрації, депутат Одеської облради Людмила Прокопечко проінформувала присутніх про деякі рішення, що стосуються Комінтернівського району, ухвалені на останній сесії обласної ради. Зокрема, облрада ухвалила давноочікуване рішення «Про встановлення меж села Красносілка Красносільської сільської ради Комінтернівського району Одеської області». Згідно з даним рішенням, загальна площа села Красносілка відтепер складає 1324,44 га (станом на 01.01.2006 року площа села становила 318,3 га). Це рішення облради, ухвалення якого стало можливим унаслідок наполегливої роботи райдержадміністрації та інших районних установ, дасть змогу Красносілці розвиватися швидкими темпами відповідно до генерального плану.
Ще одним важливим кроком, на яке давно чекали мешканці нашого району та ініціатором якого виступила райдержадміністрація, стало ухвалення рішення про створення ландшафтного заказника місцевого значення «Лузанівський ліс» на терит ... Читать дальше »
Просмотров: 740 | Добавил: genova | Дата: 15.11.2007 | Комментарии (2)

Як повідомила під апаратної наради голова Комінтернівської райдержадміністрації, під час останньої сесії Одеська облрада ухвалила рішення про виділення коштів з обласного бюджету на фінансування ряду об’єктів на території нашого району: «Довгий час ми не отримували фінансування з обласного бюджету, але останнім часом у стосунках РДА та облради відбулося значне «потепління», адміністрацією було докладено чимало зусиль для того, аби наші проекти розглянули та схвалили. Наслідком цієї роботи стало те, що всі подані нами заявки було погоджено депутатським корпусом обласної ради», - сказала Людмила Прокопечко. Зокрема, кошти в обсязі 500 тис. грн. виділено на фінансування реконструкції приміщення для Кремидівського дитячого садка та на поліпшення водопостачання, кошти на ремонт школи та поліпшення водопостачання також отримає Каїрська сільрада, крім того, кошти на загальноосвітні школи було виділено Чорноморській селищній раді та Крижанівській сільраді, а також на ремонт житлового фонду окр ... Читать дальше »
Просмотров: 609 | Добавил: genova | Дата: 15.11.2007 | Комментарии (0)

Як повідомили у відділі надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення райдержадміністрації, у ніч з 10 на 11 листопада на териорії Комінтернівського району спостерігалося значне погіршення погодних умов: швидкість вітру складала 15-20 м/с, подекуди пориви сягали 23 м/с. Внаслідок стихійного лиха на території району було виведено з ладу 13 ліній електропередач по 10 кВ та 210 трансформаторних підстанцій, без світла залишилися 25 населених пунктів. Крім того, було пошкоджено покрівлі деяких будівель.
Всю неділю над ліквідацією наслідків буревію працювали 10 бригад Комінтернівської РЕМ, в результаті оперативної роботи яких до кінця дня знеструмленими залишилися лише 8 сіл. Протягом наступного дня було відновлено всі ЛЕП по 10 кВ, а у вівторок електропостачання з’явилося у всіх населених пунктах. На час виходу газети бригади енергетиків ще працювали над ліквідацією окремих пошкоджень ліній електропередач.
Просмотров: 627 | Добавил: genova | Дата: 15.11.2007 | Комментарии (1)


$DCODE_1$

Login Form

Календар новин
«  Ноябрь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Пошук

Friends Links
Завантаження ...
Ноутбуки, мониторы, компьютеры
Игры для компьютера и КПК
Сеть, сетевое обеспечение
Бесплатный софт для компьютеров
Как отремонтировать компьютер?

Site Statistics

Copyright MyCorp © 2006