Site home
Суббота
21.09.2024
09:54
| RSS
Tиждень
Інформаційно-аналітична газета громадськості Комінтернівського району


Головне меню

Начало » 2007 » Декабрь » 20 » Перемогли одеситів
Перемогли одеситів
Другого грудня комінтернівська команда з міні-футболу
«Райагробуд», яка бере участь у турнірі «Паралель Ліга 2007», зустрічалася з командою «Компані» з міста Одеса. Обидві команди ведуть боротьбу за 1 місце в своїй групі. Гра почалася з обоюдних атак, і вже на 5-ій хвилині футболісти «Компані» відкрили рахунок. На 8-ій хвилині матчу «Райагробуд» уже поступався суперникам з рахунком 0:2. Та райцентрівські футболісти не знітилися, і на 10-ій хвилині Станіслав Гайчук забив м’яч у ворота команди «Компані» - рахунок став 1:2. Через 2 хвилини футболісти з міста Одеса забили 3-ій м’яч, а на 15-ій хвилині Сергій Заболотний зробив рахунок 2:3. Кращий гравець «Компані» Ігор Литвинюк забив комінтернівцям ще 1 гол, та «райагробудівці» не здавалися, і невдовзі Вадим Маковський скоротив розрив – 3:4. Комінтернівці продовжували наполегливо атакувати. На останій хвилині першого тайму Сергія Заболотного біля своїх воріт збив воротар команди «Компані», і суддя призначив 6-метровий штрафний удар. Пенальті чітко пробив Станіслав Гайчук. Перший тайм закінчився з рахунком 4:4.
Другий тайм розпочався наполегливими атаками комінтернівців. П’ятий гол у ворота суперників забив Вадим Чайковський, а через 3 хвилини Станіслав Гайчук робить рахунок 6:4. У футболістів «Компані» гра розладилася. Вони не очікували від комінтернівських гравців такого настрою на цю гру, адже футболісти «Райагробуду» грають для свого задоволення. Вадим Маковський робить рахунок 7:4, через 3 хвилини Вадим Чайковський забиває ще один м’яч. Однак футболісти «Компані» забивають у відповідь один м’яч, і рахунок стає 8:5. За 2 хвилини до завершення матчу Євген Заболотний з 12 метрів сильним ударом забиває гол у ворота одеситів. Рахунок стає 9:5. Перед останім туром команда «Райагробуд» здобула перше місце в турнірі «Паралель Ліга 2007», в якій беруть участь шість команд.

Дев’ятого грудня команда «Райагробуду» проводила гру з командою
«Ніка» з міста Одеса. Гра проходила в спорткомплексі «Центроліт». На цю гру комінтернівці виходили в ранзі лідерів, і в перші ж хвилини повели наступ на ворота суперників. На 5-ій хвилині Вадим Маковський відкрив рахунок, та, забивши м’яч, «райагробудівці» збавили темп і поплатилися за це. Протягом наступних 10 хвилин команда «Ніка» забила три м’ячі у ворота «Райагробуду», і рахунок став 3:1 на користь одеситів. До кінця 1-го тайму «Райагробуд» скоротив розрив у рахунку: м’яч у ворота «Ніки» забив Олександр Васильєв. Перший тайм закінчився з рахунком 3:2 на користь команди «Ніка».
Зробивши певні висновки і проаналізувавши свої помилки у перерві, комінтернівські футболісти у 2-ий тайм вийшли більш зібраними. І це дало певні результати. На 4-ій хвилині 2-го тайму Станіслав Гайчук зрівнює рахунок, а через 5 хвилин він виводить свою команду вперед, зробивши рахунок 4:3. На 15-ій хвилині 2-го тайму Олександр Васильєв забиває м’яч, роблячи рахунок 5:3 на користь комінтернівців. І знову, як у першому таймі, футболісти «Райагробуду» зарано повірили в успіх. Команда «Ніка» за три хвилини забиває 2 м’ячі комінтернівцям – рахунок стає 5:5. Розізлившись, футболісти «Райагробуду» ідуть на останній штурм воріт суперника і таки досягають свого. На останніх секундах матчу Олександр Васильєв забиває гол у ворота одеситів, хоча отримує в цьому ігровому моменті травму коліна, але приносить своїй команді перемогу. Гра закінчилася з рахунком 6:5 на користь «Райагробуду».
У результаті комінтернівська команда набрала 13 очок і завершила цей турнір, посівши перше місце. По закінченю турніру «Паралель Ліга» воротар «Райагробуду» Олег Осипенко отримав нагороду як кращий воротар.
Комінтернівська команда «Райагробуду» висловлює велику подяку начальнику Комінтернівського райагробуду Валерію Миколайовичу Варгаракі за фінансову допомогу для участі в турнірі «Паралель Ліга», що проходив у м.Одеса.

Микола Іваненко.

Просмотров: 566 | Добавил: genova | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 1
1 Robishka  
0
Статья просто супер!!!А єто человеку который напечатал статью flower

Имя *:
Email *:
Код *:

Login Form

Календар новин
«  Декабрь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пошук

Friends Links
Завантаження ...
Ноутбуки, мониторы, компьютеры
Игры для компьютера и КПК
Сеть, сетевое обеспечение
Бесплатный софт для компьютеров
Как отремонтировать компьютер?

Site Statistics

Copyright MyCorp © 2006