Site home
Суббота
21.09.2024
09:28
| RSS
Tиждень
Інформаційно-аналітична газета громадськості Комінтернівського району


Головне меню

Начало » 2007 » Декабрь » 20 » Чудо творить Миколай
Чудо творить Миколай

На цьому тижні у Комінтернівському районі відбулася ціла низка святкових заходів, приурочених до Дня святого Миколая. Для дітей усіх населених пунктів Миколай не пошкодував подарунків та веселих розваг: кожне маля і кожен підліток отримали від райдержадміністрації солодкі подарунки, долучилися до цієї гарної справи і керівники органів місцевого самоврядування, а також підприємці та релігійні організації.
Окремі святкування були влаштовані для ста сорока дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також для дітей-інвалідів і дітей, постраждалих унаслідок катастрофи на Чорнобильській АЕС. На малят чекали не лише подарунки, а й веселі ігри, вікторини, спортивні змагання, а також святкова вистава, підготовлена юними артистами та колективом районного будинку культури. Без призів та цукерок не залишився жоден учасник святкування.
19 грудня у ролі святого Миколая виступила голова Комінтернівської райдержадміністрації Людмила Прокопечко – цього дня вона відвідала два дитячі будинки сімейного типу, створені нещодавно на базі родин Шумейків та Плісків, а також сім’ю Дубровіних. Одинадцятеро вихованців родини Плісків та десятеро дітей з сім’ї Шумейків отримали не лише солодощі, а й побутову техніку. Радо зустрічав гостей і Стас Дубровін, котрому «святий Миколай» цього разу подарував ноутбук. У лютому хлопчик поїде у санаторій для проходження чергового лікувального курсу, тож ноутбук знадобиться йому, щоб спілкуватися з друзями, котрих він здобув нещодавно завдяки комп’ютеру, подарованому головою РДА, та мережі Інтернет, підключення до якого забезпечила Чорноморська селищна рада. Мама Стаса Ірина розповіла, що, завдяки спеціальному тренажеру, подарованому йому у лютому цього року Людмилою Прокопечко, стан його здоров’я значно покращився, тож Стас і його батьки не втрачають надії на те, що спільними зусиллями хворобу буде подолано.
До Дня святого Миколая подарунки від РДА отримали також всі багатодітні родини району, а родина Возовчуків із села Шевченків Кут, де виховуються дев’ятеро малюків, пораділа гарним подарункам від Президента України. У ці святкові дні райдержадміністрація забезпечила солодку зустріч новорічних свят для 1577 вихованців дитячих дошкільних закладів. Представники РДА відвідали також два дитячих будинки сімейного типу, створені службою у справах дітей міста Одеса. Однак родини Мартиненків і Негру проживають на території нашого району, тож цього дня вони теж отримали солодкі подарунки.
Свій внесок у цю добру справу зробила і Євангельська церква селища Комінтернівське – її прихожани передали 80 подарунків для дітей-інвалідів, що перебувають у Красносільському будинку-інтернаті.
Просмотров: 587 | Добавил: genova | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Login Form

Календар новин
«  Декабрь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пошук

Friends Links
Завантаження ...
Ноутбуки, мониторы, компьютеры
Игры для компьютера и КПК
Сеть, сетевое обеспечение
Бесплатный софт для компьютеров
Как отремонтировать компьютер?

Site Statistics

Copyright MyCorp © 2006