Site home
Пятница
17.05.2024
08:12
| RSS
Tиждень
Інформаційно-аналітична газета громадськості Комінтернівського району


Головне меню


Начало » Архив материалов
8 серпня відбувся семінар-навчання з головами та секретарями опікунських рад Визирської, Сербської, Кіровської, Кремидівської, Шомполівської сільських рад, організований службою у справах неповнолітніх Комінтернівської райдержадміністрації. Під час семінару було розглянуто питання про створення координаційних рад при сільських, селищних радах, про звітність за І півріччя 2007 року, про питання опіки та піклування, про перелік звітних та аналітично-статистичних матеріалів, які надаються службам у справах неповнолітніх комісіями у справах неповнолітніх сільських, селищних рад, про ведення документації служб у справах дітей сільських, селищних рад.
Такі семінари відбуватимуться щотижня, в них візьмуть участь голови та секретарі опікунських рад усіх сільських та селищних рад району, адже навчання, організовані службою у справах неповнолітніх, сприятимуть покращенню роботи з неповнолітніми на місцях.
Просмотров: 567 | Добавил: genova | Дата: 09.08.2007 | Комментарии (0)

Як повідомила під час апаратної наради начальник управління праці та соціальної політики Тетяна Вікован, за перше півріччя поточного року в районі, відповідно до статистичних даних, створено 736 нових робочих місць. Найвищим цей показник є у сфері оптової та роздрібної торгівлі, транспортній галузі та будівництві. Найбільшу кількість робочих місць створено на території Визирської, Фонтанської, Крижанівської, Красносільської сільських та Комінтернівської селищної рад. Однак, як відмітила Тетяна Вікован, насправді кількість новостворених робочих місць значно перевищує офіційні показники, причиною чого є ненадання роботодавцями звітів до державних структур та реєстрація підприємств, що діють на території району, за його межами, зокрема в м. Одеса. Наразі з власниками цих підприємств проводиться відповідна робота щодо перереєстрації в Комінтернівському районі.
Просмотров: 611 | Добавил: genova | Дата: 09.08.2007 | Комментарии (0)

Як повідомив начальник управління ветеринарної медицини в Комінтернівському районі М.І. Орос, 25 липня при обстеженні берега Новодофінівського лиману працівниками інспекції ветеринарної медицини та представниками Новодофінівської сільради була виявлена масова гибель риби (бичка). Під час контрольного замірювання температура води в лимані становила 29°С. Вода, намул та риба були терміново направлені на дослідження в Комінтернівську району державну лабораторію ветеринарної медицини. Дослідження зафіксували надмірний вміст нітратів у воді, який перевищував норму в 2 рази, хлоридів – у 10 разів, сульфатів – у 5 разів (експертиза №1341 від 30.07.07). Надмірний вміст даних органічних сполук, які потрапляють у лиман разом із стічними водами, та висока температура води і стали причиною масової гибелі риби.
Фермерське господарство «Восход», яке орендує Новодофінівський лиман, швидко ліквідувало наслідки екологічного лиха: рибу було зібрано та захоронено на скотомогильнику. На щастя, інші ... Читать дальше »
Просмотров: 571 | Добавил: genova | Дата: 09.08.2007 | Комментарии (0)

Як стало відомо, незабаром у селі Олександрівка (Новомиколаївська сільська рада) за кошти сільради буде проведено ремонт приміщення ФАПу – тут планується замінити двері та зробити пічне опалення. Наразі медичну допомогу мешканцям села надають двоє працівників, які з нетерпінням очікують оновлення робочого приміщення.
Просмотров: 575 | Добавил: genova | Дата: 09.08.2007 | Комментарии (0)

За інформацією, наданою Чорноморською селищною радою, на даний час у населених пунктах селищної ради проведено низку заходів щодо підготовки до осінньо-зимового періоду. Зокрема, проведено поточний ремонт модульної котельні, зроблено повну заміну системи опалювання в одному з житлових будинків Чорноморського, ще в трьох проводяться роботи по підключенню до центральної системи теплопостачання. Крім того, вже відремонтовано 7 під’їздів у житлових будинках та проведено часткову заміну водопровідних труб у селищі. Підготовка до осінньо-зимового періоду триває і в Гвардійському – тут замінено дах на трьох будинках та проводяться роботи по заміні труб водопостачання. Найближчим часом у Чорноморському також планується замінити систему опалювання у чотирьох будинках, замінити дах на двох та підготувати до опалювального сезону котельну №2.
Просмотров: 570 | Добавил: genova | Дата: 09.08.2007 | Комментарии (0)

2 серпня відбулося розширене засідання виконкому Дмитрівської сільської ради, на якому було розглянуто низку важливих питань. Першочерговим питанням став аналіз виконання бюджету за 7 місяців, під час виступів члени виконкому вказали працівникам апарату сільради на недостатнє надходження коштів до бюджету. З доповіддю, присвяченою аналізу соціальних ініціатив Президента України, перед присутніми виступила член виконкому, директор Дмитрівського навчально-виховного комплексу Лариса Жила. Члени виконкому обговорили президентські ініціативи та затвердили графік обговорення соціальних ініціатив в установах, розташованих на території сільради.
Не менш важливим питанням є і благоустрій та санітарний стан населених пунктів Дмитрівської сільської ради, які розглядаються на кожному засіданні виконкому. Цього разу члени виконкому затвердили ряд заходів по благоустрою та санітарному стану, які необхідно провести до Дня незалежності України та дня села Дмитрівка, котре відзначатиметься 8 вер ... Читать дальше »
Просмотров: 615 | Добавил: genova | Дата: 09.08.2007 | Комментарии (0)

У селі Вовківське триває реконструкція сільського будинку культури. Вже зроблено ремонт внутрішніх приміщень, встановлено металопластикові вікна. Наразі ремонтується фасад БК, проводиться заміна даху. Роботи виконуються за кошти Комінтернівської селищної ради. Крім того, у Вовківському вже практично завершено ремонт сільської бібліотеки.
Просмотров: 598 | Добавил: genova | Дата: 09.08.2007 | Комментарии (0)

Незабаром у Нових Білярах розпочнеться будівництво дитячого садка, якого вже давно потребують мешканці селища. На даний час виготовлено проектно-кошторисну документацію для будівництва садка. Майбутній дошкільний заклад розраховано на 60 місць. Спорудження дитсадка стало можливим завдяки співпраці Комінтернівської райдержадміністрації та виконкому селищної ради.
Просмотров: 558 | Добавил: genova | Дата: 09.08.2007 | Комментарии (0)

Нещодавно Новобілярський ФАП було реорганізовано у сільську лікарняну амбулаторію. Зараз розпочався проточний ремонт приміщення, в якому розміститься медичний заклад. Амбулаторія розпочне роботу восени цього року. Нагадаємо, що питання про відкриття у селищі лікарняної амбулаторії було піднято під час проведення виїзного засідання райдержадміністрації, тож за сприяння РДА це питання було вирішено.
Просмотров: 604 | Добавил: genova | Дата: 09.08.2007 | Комментарии (0)

2 серпня у Нововільшанському будинку культури відбувся святковий конкурс «Я – маленька господиня». У конкурсі взяли участь юні мешканки Нової Вільшанки: Ольга Зайковська, Вікторія Тищенко, Вероніка Нагаєц, Анастасія Шумська та Людмила Ремпега, які змагалися у трьох конкурсах. У першому, літературно-поетичному, турі дівчатка декламували вірші, присвячені кулінарії, в другому – готували смачні і красиві бутерброди та салати, а у третьому демонстрували свої хореографічні здібності. Перед глядачами, які вщерть заповнили залу будинку культури, також виступили Олександр і Максим Крохмалюки, котрі декламували поезії, танцювальну композицію представили Наталя Лопушинська та Вікторія Григоренко, а Євген Копитов і Олександр Данилюк потішили глядачів справжнім цирковим номером, виступивши у ролі веселих клоунів. Маленькі господині вразили глядачів та журі своїми неабиякими талантами: «Такої краси, фантазії і старанності я ще ніколи не бачила. Знаю, що у нас дуже здібні діти, але все одно навіть н ... Читать дальше »
Просмотров: 729 | Добавил: genova | Дата: 09.08.2007 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 17 18 19 20 21 ... 23 24 »

$DCODE_1$

Login Form

Календар новин
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Friends Links
Завантаження ...
Ноутбуки, мониторы, компьютеры
Игры для компьютера и КПК
Сеть, сетевое обеспечение
Бесплатный софт для компьютеров
Как отремонтировать компьютер?

Site Statistics

Copyright MyCorp © 2006