Site home
Четверг
02.05.2024
05:50
| RSS
Tиждень
Інформаційно-аналітична газета громадськості Комінтернівського району


Головне меню


Начало » Архив материалов
Під час останнього засідання колегії при голові райдержадміністрації з доповіддю про забезпечення правопорядку та проведення профілактичних робіт щодо недопущення правопорушень в Комінтернівському районі виступив заступник начальника Комінтернівського ГРВ УМВС України в Одеській області Олександр Берлізов. Він розповів про заходи, що здійснюються працівниками правоохоронних органів з метою запобігання порушенню громадського спокою у місцях відпочинку. Зокрема, правоохоронцями ретельно проаналізовано стан оперативної обстановки в зонах відпочинку громадян та ділянки узбережжя моря з найбільш складною оперативною обстановкою. Також зроблені списки розважальних закладів на території курортної зони району та здійснюється їх цілодобове відпрацювання. Крім того, було введено додаткові сили, зокрема внутрішні війська, розміщені на базах масового відпочинку громадян на території Сичавської, Фонтанської та Чорноморської сільських і селищних рад, з числа яких зроблено шість піших маршрутів патру ... Читать дальше »
Просмотров: 590 | Добавил: genova | Дата: 23.07.2007 | Комментарии (0)

Як повідомив під час колегії заступник начальника Комінтернівського ГРВУМВС Олександр Берлізов, протягом останніх років збільшилась кількість злочинів, вчинених у сфері побутових відносин: «Беручи до уваги тенденцію зростання кількості тяжких злочинів у сім’ї та побуті, правоохоронні органи, трудові колективи та громадськість повинні спрямовувати свої зусилля на попередження різного роду конфліктів, які виникають на ґрунті сімейно-побутових відносин», - зауважив доповідач. Учасниками сімейно-побутових конфліктів нерідко стають раніше засуджені особи, які зловживають спиртними напоями і наркотичними речовинами. За 6 місяців поточного року сектором ДІМ було розкрито 66 злочинів загальнокримінальної направленості, 16 осіб було направлено на примусове лікування від алкоголізму, за скоєння насильства у сім’ї до адміністративної відповідальності притягнуто 84 особи. Загалом за перше півріччя до адміністративної відповідальності було притягнуто 468 правопорушників.
Просмотров: 649 | Добавил: genova | Дата: 23.07.2007 | Комментарии (0)

За інформацією, наданою під час колегії начальником управління праці та соціальної політики Тетяною Вікован, з січня по липень поточного року за призначенням субсидій на житлово-комунальні послуги до управління звернулися 369 громадян, 325 сім'ям призначено субсидію, що становить 88,1 відсотка. Загальна сума призначеної субсидії на житлово-комунальні послуги складає 62,9 тис. грн., на тверде паливо та скраплений газ – 64,9 тис. грн.
Тетяна Вікован повідомила, що середня сума призначеної субсидії на одну сім'ю у січні – червні поточного року склала 393 грн., тоді як середня сума призначеної субсидії у відповідному періоді 2006 року складала 57,8 грн. Таким чином, середній розмір призначеної субсидії у порівнянні з минулим роком зріс у 6,8 рази.
Просмотров: 626 | Добавил: genova | Дата: 23.07.2007 | Комментарии (0)

В ході координаційної ради з правоохоронними органами заступник начальника з експлуатації доріг Служби автомобільних доріг в Одеській області Сергій Ткаченко пообіцяв, що під час будівництва під’їзної дороги до села Благоєве буде максимально враховано інтереси його мешканців, тож Служба автодоріг додатково прокладе ще 250 метрів асфальтного покриття по вулиці села.
Просмотров: 605 | Добавил: genova | Дата: 23.07.2007 | Комментарии (0)

Під час чергової координаційної ради з правоохоронними органами при голові райдержадміністрації було розглянуто питання будівництва під’їзної дороги до села Касяни. З докладною інформацією щодо цього питання виступив заступник начальника з експлуатації доріг Служби автомобільних доріг в Одеській області Сергій Ткаченко. Він повідомив, що документацію на проведення робіт було розроблено ще 7 років тому, через це, коли з бюджету було виділено кошти, Служба автодоріг розпочала будівництво. Сергій Ткаченко пояснив, що кошти були заплановані на капітальне будівництво, тож і перенаправити їх, наприклад, на ремонт інших доріг району не можна відповідно до вимог чинного законодавства. «Ми можемо не будувати дорогу до Касянів, але в такому випадку кошти будуть направлені в інший район. Другого варіанту немає», - сказав Сергій Ткаченко.
Нагадаємо, що останнім часом у районній пресі постійно друкуються дописи з приводу будівництва цієї дороги, зокрема голова постійної комісії з питань бюдж ... Читать дальше »
Просмотров: 646 | Добавил: genova | Дата: 23.07.2007 | Комментарии (0)

З початку року сільськими та селищними радами району до управління праці та соціальної політики було надано списки пільговиків на отримання твердого палива (на суму 371776 грн.) та скрапленого газу (на суму 62106 грн.), - про це під час колегії повідомила начальник управління парці та соціальної політики Тетяна Вікован. Станом на 1 липня твердим паливом забезпечено 46 інвалідів Великої Вітчизняної війни (на суму 25,6 тис. грн., що становить 63 відсотки), 71 учасника бойових дій (на суму 30,4 тис. грн., що становить 53 відсотки), 516 учасників ВВВ та вдів загиблих або померлих (на суму 146,8 тис. грн., що становить 56,2 відсотка). Пільги на скраплений газ отримали 44 інваліди ВВВ (на суму 4,3 тис. грн., або 60,3 відсотка), 71 учасника бойових дій (на суму 5,3 тис. грн., або 53 відсотки), 505 учасників ВВВ та вдів загиблих або померлих (на суму 25,3 тис. грн., що становить 56 відсотків).
Просмотров: 631 | Добавил: genova | Дата: 23.07.2007 | Комментарии (0)

З 6 по 15 червня 2007 року в Керчі відбувся чемпіонат України з боксу серед юнаків 1993 -1994 р.н., в якому взяли участь близько 600 спортсменів з усіх областей України. Одеська область була представлена 15 боксерами, п’ять з яких представляли Комінтернівську дитячо-юнацьку спортивну школу.
Збірна команда Одеської області виборола чотири перших місця, і два з них завоювали боксери Комінтернівської ДЮСШ. У вазі до 46-ти кг І місце виборов Іван Кобилко, а у вазі до 50-ти кг першим став Іван Антонов. У вазі до 52-ох кг ІІ місце посів Іван Пашковський, ІІІ місце завоювали Микола Кіфорук (33 кг), Андрій Красіліч (43 кг) та Олександр Уривко (44 кг).
Після закінчення змагань була сформована збірна команда України для підготовки та участі в чемпіонаті Європи, який проходитиме в Англії. До складу цієї команди увійшов вихованець Комінтернівської ДЮСШ Іван Антонов. Слід відмітити, що цьогорічний виступ наших боксерів був надзвичайно вдалим, тож вітаємо їх з перемогою та висловлюємо ... Читать дальше »
Просмотров: 637 | Добавил: genova | Дата: 03.07.2007 | Комментарии (0)

24 червня у селищі Комінтернівське відбулося урочисте відкриття танцювального майданчика для молоді. Танцмайданчик нещодавно було відремонтовано силами Комінтернівської ради молоді за сприяння та матеріальної допомоги райдержадміністрації і Комінтернівської селищної ради. У відкритті взяли участь також представники Крижанівської ради молоді, які активно допомагали комінтернівській молоді відновлювати місце для відпочинку. Святкову дискотеку, котру провели Крижанівські діджеї, відвідали понад 100 дівчат і хлопців. Як зазначив після відкриття голова Комінтернівської ради молоді Артур Прус, цього дня у численних барах селища практично не було відвідувачів у віці до 25 років – вся молодь, відмовившись від уживання алкоголю, відпочивала на оновленому танцмайданчику.
Просмотров: 695 | Добавил: genova | Дата: 03.07.2007 | Комментарии (1)

Як стало відомо, нещодавно голова Комінтернівської селищної ради Лариса Каменовська, начальник Комінтернівського ВУЖКГ Олексій Батяло та депутати селищної ради А.М. Гашинський і А.Й. Сухорукова звернулися до начальника Комінтерінвського РВ УМВС з проханням вжити відповідні заходи до МП «УЮТ» та його директора М.М. Вторенка, який, за словами заявників, у нинішній скрутний час, коли надворі панує спека, безконтрольно виточує воду з громадського водогону та продає її за територією селищної ради. Такі дії вже призвели до відсутності води у багатоповерхових будинках селища. Виконком селищної ради вже неодноразово звертався до Миколи Вторенка з відповідними попередженнями, але підприємець проігнорував ці звернення. До речі, Микола Вторенко є не лише бізнесменом, а й депутатом Комінтернівської районної ради від Партії регіонів та головою постійної комісії райради з питань торгівлі та побутово-комунального господарства, одним з основних завдань якої якраз і є налагодження безперебійного водопо ... Читать дальше »
Просмотров: 624 | Добавил: genova | Дата: 03.07.2007 | Комментарии (0)

За інформацією, наданою у Комінтернівському відділенні ГУ МНС, протягом останнього часу у районі зросла кількість пожеж, спричинених загорянням сухої трави. Лише за період з 1 по 25 червня сталося 28 випадків загоряння сухої трави та сміття через необережне поводження з вогнем. 24 червня в одному з населених пунктів через недбальство сталося загоряння скирти січки нового врожаю, внаслідок чого було знищено 4 тонни січки та завдано збитків на суму 1500 грн.
Просмотров: 689 | Добавил: genova | Дата: 03.07.2007 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 20 21 22 23 24 »

$DCODE_1$

Login Form

Календар новин
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Friends Links
Завантаження ...
Ноутбуки, мониторы, компьютеры
Игры для компьютера и КПК
Сеть, сетевое обеспечение
Бесплатный софт для компьютеров
Как отремонтировать компьютер?

Site Statistics

Copyright MyCorp © 2006