Site home
Суббота
04.05.2024
02:12
| RSS
Tиждень
Інформаційно-аналітична газета громадськості Комінтернівського району


Головне меню


Начало » Архив материалов
Як повідомила під час апаратної наради при голові райдержадміністрації начальник фінансового управління Ольга Задорожна, протягом першої половини березня до районного бюджету надійшло близько 4,8 млн. грн. Рівень надходження доходів, які формуються на території району, становить 45 відсотків, або 1 млн. 916 тис. грн..
Водночас, за словами начальника фінуправління, квартальний план доходів, що формуються на території району, вже виконано: з початку року до районного кошторису надійшло 10,7 млн. грн., що при плані 10, 1 млн. грн. становить 105,8 відсотка.
Просмотров: 644 | Добавил: genova | Дата: 20.03.2008 | Комментарии (0)

Станом на 18 березня 2008 року Комінтернівським районним відділенням Ощадбанку до реєстру вкладників заощаджень громадян внесено 13 871 особу. На поточні рахунки вкладників зараховано понад 1 млн. 896 тис. дол. США, кількість власників заощаджень, які отримали кошти готівкою, становить 10 595 осіб. Про це повідомила керуюча Комінтернівським районним відділенням Ощадбанку України Лариса Коврик.
Просмотров: 637 | Добавил: genova | Дата: 20.03.2008 | Комментарии (0)

17-18 березня у Першотравневому та Чорноморському відбувався обласний фестиваль-конкурс «Таланти твої, Україно». Метою щорічного конкурсу є розкриття і підтримка творчих здібностей дітей та педагогів, а також відродження, розвиток і популяризація українського мистецтва. Вже традиційно учнівські художні колективи Комінтернівського району порадували членів журі, головою якого є директор художньо-естетичного центру при Південноукраїнському університеті ім. К.Д. Ушинського, своїми творчими здібностями.
За результатами двох днів змагань до обласного туру було відібрано найкращі шкільні колективи: Свердловського, Визирського, Красносільського, Чорноморського, Ониськівського, Кремидівського, Першотравневого та Петрівського навчальних закладів, учні яких вже традиційно демонструють досить високий рівень підготовки. Крім того, гарний приклад учням подали і вчителі, чиї творчі колективи також взяли активну участь у конкурсі. Зокрема, журі відмітило педагогів Петрівської, Новодофінівської, ... Читать дальше »
Просмотров: 621 | Добавил: genova | Дата: 20.03.2008 | Комментарии (0)

Минулого тижня у Ширяївському районі відбувся районний конкурс «Людина року – 2007», започаткований місцевою райдержадміністрацією. Перемогу у номінації «Партнерство. Дружба, перевірена справами» отримала голова Комінтернівської райдержадміністрації Людмила Прокопечко, адже наші райони вже не один рік поспіль тісно співпрацюють у різноманітних сферах.
Просмотров: 591 | Добавил: genova | Дата: 13.03.2008 | Комментарии (0)

Нещодавно розпочався збір добровільних внесків від громадян та організацій на будівництво Свято-Олександро-Невського храму у селі Визирка. За словами настоятеля храму Бориса Нагорного, церква з’явилася тут, коли на ці землі ступила нога козаків – перших поселенців, котрі й збудували у селі храм. Пізніше, у 1903-1909 роках, було збудовано гарний, великий храм, котрий став окрасою не лише села, а й усієї Одещини. Проте 1985 року занадто «активними» комуністами церкву було зруйновано. Нині на цьому місті встановлено пам’ятний хрест. У 1997 році громада вирішила відродити храм. Будівельні роботи розпочалися завдяки допомозі підприємств, розташованих на території Визирської сільської ради: ПСП «Визирка», ПСП «Вороновське», ПСП «Родина», ПП «Алва», фірми «Дорсервіс», «Восход» та, безумовно, ТОВ «Трансінвестсервіс». Як відзначив отець Борис, без цих людей визирчани нині не мали б церкви.
Нещодавно у церкві розпочалися внутрішні оздоблювальні роботи. Як повідомила помічник генерального ... Читать дальше »
Просмотров: 685 | Добавил: genova | Дата: 13.03.2008 | Комментарии (0)

1 березня у селі Фонтанка відбулися урочистості, присвячені перепохованню воїна-інтернаціоналіста Сергія Дем’янчука. У зв’язку з тим, що наразі у Фонтанці триває перенесення кладовища, сільська рада виступила з ініціативою урочистого перепоховання молодшого сержанта Сергія Дем’янчука, котрий 1984 року повернувся з Афганістану до рідного села у труні… У церемонії взяли участь рідні загиблого, голова сільської ради Віктор Мовчан, голова районної Спілки ветеранів Афганістану Олег Бушин, однополчанин Сергія Анатолій Калюжний, воїни 28-ої окремої механізованої бригади та місцеві мешканці.
Сергій Дем’янчук – кавалер ордену Бойового Червоного Прапора та ордену Червоної Зірки. Орден Бойового Червоного Прапора Сергій отримав за самовідданий подвиг, здійснений ним під час бою.
… Того дня десантно-штурмова група, в якій служив Сергій, висадилася на одному з афганських плато. Висадилася просто у засідку, влаштовану душманами. Зав’язався кривавий нерівний бій, під час якого санінструк ... Читать дальше »
Просмотров: 707 | Добавил: genova | Дата: 13.03.2008 | Комментарии (1)

5 березня у Кіровському сільському будинку культури відбулися урочисті заходи з нагоди святкування 8 березня. Перед жінками, котрі прийшли на захід, виступила голова сільської ради Тетяна Крученко, котра привітала жінок та відзначила їх величезний внесок у соціально-економічний розвиток населених пунктів сільської ради. Вона також відзначила подяками сільської ради та цінними подарунками жінок – найактивніших учасників художньої самодіяльності, підприємців, керівників установ та організацій. Кожна жінка отримала від голови сільради квіти та її щиру подяку за невтомну працю. А будинок культури, очолюваний талановитим керівником Світланою Черкашиною, отримав від Тетяни Крученко комп’ютер. Ще одним приємним сюрпризом стала швейна машина, подарована костюмеру будинку культури Оксані Криволапенко, чиї золоті руки не втомлюються щоразу дивувати глядачів оригінальними костюмами.
Як і завжди, неповторною та емоційною була концертна програма, організована Кіровським клубом. Учасники худо ... Читать дальше »
Просмотров: 692 | Добавил: genova | Дата: 13.03.2008 | Комментарии (0)

Згідно з календарем спортивно-масових заходів управління освіти і наукової діяльності та управління з питань фізичної культури і спорту Одеської облдержадміністрації на 2008 рік, обласна СДЮСШОР та федерація футболу 14-15 лютого проводила чемпіонат області з міні-футболу серед юнаків 1994-1996 р.н в м. Роздільна.
У цих змаганнях взяли участь шістнадцять дитячо-юнацьких спортивних шкіл з різних міст і районів області, зокрема з Болграду, Роздільної, Великомихайлівки, Тарутіного, Любашівки, Котовська, Фрунзівки, Ананьєва, Балти, Красних Окон, Іванівки, Комінтернівського, Арциза, Сарати, Ізмаїла.
Основною метою змагань є пропаганда здорового способу життя, підвищення спортивної майстерності футболістів, популяризація міні-футболу серед населення та, звичайно ж, відбір талановитих дітей до збірної команди області для участі в першості України.
Після процедури жеребкування команди були поділені на чотири групи, змагання проходили за круговою системою, а переможці та при ... Читать дальше »
Просмотров: 717 | Добавил: genova | Дата: 04.03.2008 | Комментарии (0)

15-17 лютого в Одеському спортивно-оздоровчому комплексі «Крижинка» проходила першість області (відбіркові змагання до чемпіонату України) з боксу серед юнаків 1994-1995 р.н. Основним завданням цих змагань було підвищення кваліфікації та спортивної майстерності юних боксерів та відбір талановитих спортсменів до складу збірної команди області для участі в чемпіонаті України.
У змаганнях брали участь команди ДЮСШ Білгород-Дністровська, Котовська, Арциза, Біляївки, Одеси, Роздільної, Любашівки, Іванівки, Ізмаїла. Спортивну честь нашого району на цих змаганнях захищала команда двадцяти вихованців Комінтернівської ДЮСШ, котра доводила свою майстерність у змаганнях з понад 150 спортсменами області.
Після трьох днів потужних поєдинків наші хлопці посіли перше місце в загальнокомандному заліку з великою перевагою.
Згідно з випискою з протоколу даних змагань, наші боксери продемонстрували такі результати: Янковий Сергій – ІІІ місце, Глинський Олександр – ІІІ місце, Федоренк ... Читать дальше »
Просмотров: 632 | Добавил: genova | Дата: 04.03.2008 | Комментарии (0)

26 лютого відбулося чергове засідання колегії Комінтернівської райдержадміністрації, під час якого було розглянуто такі питання: 1. Про виконання програми соціально-економічного розвитку Комінтернівського району за 2007 рік. 2. Про проект програми соціально-економічного розвитку району на 2008 рік. 3. Підсумки виконання бюджету району за 2007 рік. 4. Про стан роботи зі зверненнями громадян за 2007 рік. Учасники колегії також обговорили результати виконання програми соціально-економічного розвитку району у минулому році та затвердили програму розвитку на 2008 рік.
Просмотров: 620 | Добавил: genova | Дата: 04.03.2008 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 23 24 »

$DCODE_1$

Login Form

Календар новин
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Friends Links
Завантаження ...
Ноутбуки, мониторы, компьютеры
Игры для компьютера и КПК
Сеть, сетевое обеспечение
Бесплатный софт для компьютеров
Как отремонтировать компьютер?

Site Statistics

Copyright MyCorp © 2006